Telefon Tavsiyesi Kız arkadasima 1500 TL ye telefon alacagiz yardim?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kız arkadasima 1500 TL ye telefon alacagiz yardim?
Merhaba elimde nexus5 var şarj dişinda çok memnun kaldim gerçi cihazi alali 13 gun oldu daha kiz arkadasim telefon alacak 1500 e iphone 5c istiyordu ama bulamadik en ucuz 1799 a bulduk bulamadigimiz icib g2 mi nexus 5 mi diye arada kaldik ben nexus kullaniyorum ama g2 kullanicilari ve nexus kullanicilari fikir verebilirler mi yada ikisininde kullananlar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bnce beyaz bi g2 şık duracaktır

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mehmettech

mehmettech

Üye
Note 3 Neo
Samsung Galaxy s4
LG G2
Nexus 5
Lg G Pro
Note2
htc one m7

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Bence biraz daha para ekleyip iphone almanızı öneririm.Zira gerçekten çok stabil bi işletim sistemine sahip.Rahat kullanılacak bi cihaz.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Z1 Compact iyi gider.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Beyler mağazadan almak zorundaYiz ankaradan ve limit 1500,maz 1599 yani

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Burdan bulabilirsiniz.Pardon mağazadan almak zorundayız demişsiniz.Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: avast
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lg g2 beyaz

LYSF

LYSF

Üye
Htc One kız arkadaşın için bence doğru olabilir bende kullandım bayanlar hoşlanıyorlar karizmatik cihaz :) Htc olmaz ise tabi ki seneye damgasını vuran G2 derim .

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Kizlara sahsen android tavsiye etmiyorum kiz arkadasina al bir lumia soyle renkli iyi olur benim gorusum tabi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım öncelikle başlığı bir düzenlesen,sonrada arkadaşına lg g2 alsan hiç fena olmaz hani.

berkoto38

berkoto38

Üye
iphone 5 bulunabilir aslında ama biraz aramanız lazım

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z1 Compact derim ben farklı renkleri var ekran boyutuda ideal bayanlar için özellikleri çok iyi

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
0MG90

0MG90

Üye
Başlığı düzenlemeyi düşünüyor musun artık? Ben rahatsız oluyorum artık bunları gördükçe.

G2 iyi seçim olur.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyaz lg g2. :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sony oneririm ben de. arkadaslarin dedigi gibi z1 compact bulursaniz ideal bi telefon olur. kizlar kamerayi da sever sony iyi bi secim olur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kizlar için ios veya wp daha iyi bence :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada iPhone 5 yada 5c nasil bulabiliriz nerden bu fiyata basligi duzelttim

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Son 3-4 gündür sürekli olarak Nexus 5 ve LG 2 karşılaştırılıyor. Birbirine denk ve kaliteli cihazlar olduğu için tabi. Eğer kız arkadaşınıza alacaksanız mazur görün ama kızlar yazılımdan falan pek anlamaz. O yüzden LG 2 almak daha iyi olur. Yok eğer anlıyorsa Nexus 5 daha iyi. Bence gidin bir mağazaya kızla birlikte. N 5'i ve G 2'yi karşılaştırın ona göre karar verin.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Son 3-4 gündür sürekli olarak Nexus 5 ve LG 2 karşılaştırılıyor. Birbirine denk ve kaliteli cihazlar olduğu için tabi. Eğer kız arkadaşınıza alacaksanız mazur görün ama kızlar yazılımdan falan pek anlamaz. O yüzden LG 2 almak daha iyi olur. Yok eğer anlıyorsa Nexus 5 daha iyi. Bence gidin bir mağazaya kızla birlikte. N 5'i ve G 2'yi karşılaştırın ona göre karar verin.
Bende o şekilde düşünüyordum bendeki nexus 5 i inceledi ama g2,onerdim ona ben sen romla ugrasmassin ben 1-2 aya baslarim ROM atmaya diye :D bulabilsek 1599 a falan 5 yada 5c istiyoruz ama bulamadik anakarada

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Üst Alt