kız arkadaşım beni seviyor yada ilgi duyuyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

ha_zel

Üye
    Konu Sahibi
kız arkadaşım beni seviyor yada ilgi duyuyor mu
mrb lar ben küçük yaştan itibaren tanıdığım bir kızla epeydir konuşuyorum ama bu konuşma sevgili gibi değil arkadaş gibiydi zamanla ona olan duygularım hislerim değişti ve ona aşık olmaya başladım şu an ise sırılsıklam aşığım ve gözüm ondan başkasını görmuyor her yerde her an onu düşünüyorum ona sevdiğimi söyledim tabi o hemen belli etmedı ve söylemedı daha sevmesende senin peşindeyim demiştim ve Onun da bana boş olmadığının farkındayım bunu bazen mesajlarda belli ediyor mesela günde 2 3 kez ''ne yapıyorsun''diye mesaj atıyor..mesela geçenlerde facebooktan bi etkinlik paylaştm bi kafe açılışı olucaktı onu görmüş ve bana mesaj attı '' cafe açılışına gitmişsin.Hayırdır'' diye sizce mesela geçen gece de mesaj attı bana sabah namazına kalkmıştım..bana gece saat dörtte da mesaj attı .. Allah kabul etsin diye çok mutlu olmuştum..Ve geçenlerde yine saçını felan boyattı 1 hafta sonra buluşucaz . saç boyatma olayınıda bir arkadaşını boyatırken görmüs ve oda boyatmaya karar vermıs geçenlerde söylemıstı boyatmayı düşünmüyorum felan demişti ama şimdi boyattı saçlarını ve sürpriz felan gibisinden mesaj attı ..vs vs olay bu şekilde yavaş yavaş devam ediyor bakalım .. İnşallah hep böyle devam eder.

Bana karşı bi ilgisi sevgisi var mı sizce ne dersiniz bu konuda arkadaşlar

genso

Üye
valla kız sana karşı boş değil gibi görünüyo yani baya baya seviyo

V/RS

V/RS

Üye
Kızların işi belli olmaz kardeşim o yüzden ne desek yalan olur

kerem28yuksel

Üye
senı bence kardesı olarak goruyo gıbı ama bunu hemen anlayamayız

bu kızla bulustugunuzda felan gozlerının ıcıne bakıomu

ha_zel

Üye
    Konu Sahibi
henüz görüşemedik ama çalıştığı birgün işyerine gidip sürpriz yapmayı düşünüyorum ama tepki verir mi acaba ondan korkuyorum yani henüz gelme felan diyordu ama bilmıyorum

kerem28yuksel

Üye
henüz görüşemedik ama çalıştığı birgün işyerine gidip sürpriz yapmayı düşünüyorum ama tepki verir mi acaba ondan korkuyorum yani henüz gelme felan diyordu ama bilmıyorum

abıcım sen ona hal hatır sorduguna o da sana soruomu

Üst Alt