kuzeyfirtinasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
sanki benlik bi konu var burda
ama bu dehşet ümitsiz vaka gibi duryor ayrıca 5 te 5 dcektin sanırım ben şu ana kadar 4 te 4 performansla gidiyorumGüzin ablamız da geldiiii
bakalım 2'de 2 olacak mı ? Heyecanlar bekliyoruz
sormazsayanına git yerlere bak birşey arıyormus gibi yap . Ne arıyorsun diye sorarsa 'tanışmak için bahane arıyorum' dersin oradan yürürsün artık
ama bu dehşet ümitsiz vaka gibi duryor ayrıca 5 te 5 dcektin sanırım ben şu ana kadar 4 te 4 performansla gidiyorum
yanına git yerlere bak birşey arıyormus gibi yap . Ne arıyorsun diye sorarsa 'tanışmak için bahane arıyorum' dersin oradan yürürsün artık
sormazsa
ordan hızlıca uzaklaş
ordan hızlıca uzaklaş
sanki benlik bi konu var burda
Abiler,kardeşler.Lisedeyim.Başka bir sınıftan hoşlandığım bir kız var.Fakat kızla muhabbet kurmam lazım.İşin kötüsü kızla hiç ortak arkadasımız yok.Tanışmışlığımızda yok ama baya görmüşüzdür birbirimizi.Malum 15 tatilide yaklaşıyor.Tatile girmeden konuşmam lazım.Ama nasıl konuya gireceğimi bilmiyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin.
Bakın bu güzel bir fikirduygusallık vs gibi bi konuşma zaten hazırlanamaz tek çıkar yolvar sevgilisi olmadığından eminse çekip köşeye konuşacak başka yolu yok
sitede çöpçatana çıkcaz iyi mihah doktorda geldiaçılın kalabalık yapmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?