kıyaslama

Sponsorlu Bağlantılar

acer23

Üye
    Konu Sahibi
kıyaslama
bende acer b1a71 tablet var kuzenimde almayı düşünüyor acaba ben tabletimi 200 liraya ona verip d pad 3 mü alsam yada pirhana bi tabletmi max 200 lira olcakyoksa acer iyimidir bunlardan

messevim

messevim

Üye
bence sen imla kurallarına dikkat etsen en iyisi olacak. Nokta virgül soru işareti var. Derdini hem daha iyi anlatırsın hem de diline sahip çıkarsın. 2 dk daha erken konu açmak için bir dil katledilmez ki...

acer23

Üye
    Konu Sahibi
Sayın imlâ kılavuzu bey her formda sizin gibiler var bu düzeltmeleri konu altına rencide edici bir şekilde olmakdansa özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. Ben hicbir zaman hatalar yaric yha thanhks vs kullanmam ben noktalama kullanmayı sevmiyen bir bireyim ve emin olun türkçeme de vatanımada sahip cıkıyorum konu dışı mesaj ile konuyu dagıtmazsanız sevinirim
Bu arada birdaha sen diye hitap etmezseniz sevinirim

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Acer bence daha iyi gibi yani en azindan belli bir firma ve destegi var. Okuyanlarda bana katilacaktir. Ama sizi tanidigim kadariyla forumdan; vinn kullanmak istiyorsun. Sunu diyim bir d pad de acer destegi alamazsin yani bence. Ama pirhana iyi ama yine öyle destek sorunu var. Tabletinin özelliklerini bilmiyorum bir ara yazarsan sevinirim. Ama eger içinde kaldiysa yap. Yani ben tablet seçerken Ixperia aksine destegi ve belli bir firmasi ve adam gibi bir tablet yani isim hirsizligi aksine; çok olmasada teknik servisi olan, bir destegi ve sitesi olan bir firma tercih ettim. Sen tabletinin özelliklerini yaz sana geri döneyim. Bu arada Imla Kurallari bey kendine dikkat et :/

acer23

Üye
    Konu Sahibi
1.2Ghz hızında çalışan çift çekirdekli Mediatek MTK 8317T işlemci
7 inç WSVGA (1,024 x 600) kapasitifekran
8gb bbellek
32 gb yükseltilebilir sd kart ile
512 MB RAM
wlan
Wi-Fi 802.11 b/g/n
bt
Yes, v4.0
usb
Yes, microUSB v2.0
chipset MTK 8317T

ben zaten kullanıyorum kuzenim almadı kararsız oda max 200 tl lik tablet arıyor dpad alcaktı ben acer almasını söyledim ikilemde kalınca bi danışalım dedik :D teşekkürler tekrardan

djsalih91

djsalih91

Üye
Polypad c508 benim önerim :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt