Kıyamet değil ziyafet: 3-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kıyamet değil ziyafet: 3-1


Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kayserispor'u konuk etti. Ligin belki de göze en hoş gelen futbolunu oynayan Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz haftaların aksine maça tutuk başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümde Kayserispor, Bobo ve Mouche ile etkili ataklar geliştirdi. Bu bölümde Beşiktaş'ın kalecisi McGregor kalesini gole kapadı ve başarılı kurtarışlara imza attı. Bu dakikalardan sonra Samet Aybaba, erken bir değişikliğe gitti ve Ersan Gülüm'ün yerine Veli Kavlak'ı oyuna dahil etti. Veli'nin oyuna girmesiyle Beşiktaş orta saha hakimiyetini eline geçirdi.

Holosko yine attı

İlk yarının sonlarında Beşiktaş'ın gole doymayan forveti Holosko 42. dakikada sahneye çıktı ve Beşiktaş'ı öne geçiren gole imzasını attı. Veli Kavlak'ın muhteşem ara pasına hareketlenen Slovak yıldız, kaleci Ertuğrul'u avladı ve ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti.

Beşiktaş attığı üstünlük golünden 3 dakika sonra bir gol daha buldu. Kullanılan köşe vuruşuna kafayı vuran Necip Uysal, direğe takıldı. Dönen topu boş kaleye göndermekte zorlanmayan Tomas Sivok, Beşiktaş'ı iki farklı öne geçiren gole imzasını attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Beşiktaş, 50. dakikada Olcay Şahan'ın aşırtma golü ile farkı 3'e çıkardı. Kayserispor yediği 3. golden sonra tüm riskleri göze alarak hücum etmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar 60. dakikada Pablo Mouche'nin şık golü ile farkı 2'ye indirdi. Golden sonra sağlı sollu ataklar ile Beşiktaş kalesini zorlayan konuk ekip bir türlü aradığı golleri bulamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Kayserispor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 30'a yükseltirken, Kayserispor 19 puanda kaldı.
 


esokmen

esokmen

Üye
Hadi bakalim insallah ikinci.devre de boyle olur
 
arslansem

arslansem

Üye
Schalke 04 bayrağı açılmış maçta. Çarşı yakışanı yaptı :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt