“Kıyâmet Alâmetleri | İslâm”

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2619136

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
“Kıyâmet Alâmetleri | İslâm”
“Evet, Sayın Arkadaşlar,

Günümüzde Pek Çok Olaylar Yaşanmaktadır. Adam Öldürmeler, Zinâ Etmeler, İntihârlar... Ve Daha Neler, Neler. Pekî Bu Olayları, Hz. Mûhâmmed (S.a.v)’in Kıyâmet Alâmetleri Olarak Bildirdiğini Biliyor Muydunuz?

Kıyâmet Alâmetleri, Kıyâmetin Yakınlaştığını Bildiren Doğa Üstü Olaylardır. Bunlar Büyük Ve Küçük Alâmetler Olarak İkiye Ayrılır;

- Küçük Alâmetler -

Büyük Alâmetler Olmadan Önceki Gerçekleşecek Olaylardır. Hz. Mûhâmmed Peygamberimizin Ve Kûr’ân-î Kerîm Kitâbımızın Bildirdiğine Göre, Bâzı Küçük Alâmetler Şunlardır;

1. İnsanlar Bîna Yapma Yarışına Girecek. Fakat Bu Eskiden Olduğu Gibi Yana Doğru Değil, Göğe Doğru Olacak.

2. İntihâr Vakâları Artacak. Herkes Yaşadığı Hayâttan, Memnûn Kalmayacaklar. Ve Ölmeyi Tercih Edecekler.

3. Doğa, İnsanların Zulmüne İsyân Edecek.

4. Eşcinsellik, İnanılmaz Boyutlara Ulaşacak. Erkek-Kadın İlişkisi Bozularak, Erkekler Erkeklere Ve Kadınlar Kadınlara İlgi Duyacak.

5. Fûhuş, Artacak. İnsanlar Sokakta Bile Zîna Edecekler, Ama Bu Durum, Toplum Tarafından Sıradan Bir Durum Hâline Gelecek. Edep, Ortadan Kalkacak.

6. İçki, Uyuşturucu Tüketimi Artacak.

7. Bilgi Ayrılığına Düşen İki İslâm Devleti Arasında Büyük Bir Savaş Çıkacak. Bu Savaşta Müslüman, Müslümanı Öldürecek.

8. İslâmî İlimler Azalarak, Câhil İlimler Yaygınlaşacak. Câmiler Oldukça Süslü Olacak, Fakat İbâdet Etmeye Değer Verilmeyecektir.

9. Yollar Kısalacak. Yâni Uzun Zaman Sürecek Olan Yolculuklar, Saatlere İnecek.

10. Yahûdiler İle Müslümanlar Arasında Savaş Çıkacak. Gâlibiyet, Müslümanlara Olup, Yahûdileri Öldürecekler.

11. İnsanlara Kendini Peygamber Olarak Bildiren Sahte Peygamberler Ortaya Çıkacak. İmânı Zayıf Olanlar, Bunlara İnanacak.

12. Aile, Akrabâ İlişkisi Bozulacak. Ana-Babaya Gösterilen Saygı, Ortadan Kalkacak.

13. Kadın-Erkek Nüfûsu, Dengeli Olarak Artmayacak. Kadınların Nüfûsu İnanılmaz Biçimde Artarken, Erkeklerinki Azalacak.

- Büyük Alâmetler -

Büyük Alâmetlerin Bâzıları Şunlardır;

1. Deccâl Ortaya Çıkacak. Deccâl Olağan Üstü Özelliklere Sâhip Olan, İslâm İnanışını Değiştirerek İnsanları Kaos Ortamına Sürükleyecek Olan Kişidir. Bir Gözü Kör Olacağı, Alnında Apaçık Kâfir Yazacağı, Mekke Ve Medine’ye Giremeyecektir.

2. Dünyanın Her Tarafını, 40 Gün 40 Gece Kaplayacak Olan Bir Duman Bulutu Kaplayacak. Bu Duman Bulutunun Altında Kalan İnananlar Nezle, Kâfirler İse Sarhoş Gibi Olacaklardır.

(Not: Bu Duman Bulutu Belirdiğinde Demek Olacaktır Ki; Kıyametın Kopmasına 40 Gün Kalmıştır.)

3. Yemenden Çok Büyük Bir Ateş Çıkacak. Bu Ateş, İnsanları Mahşere Sürecek Bir Ateştir. Nitekim, Peygamberimizin İrtihâlinden Sonra Yemenden Büyük Bir Ateş Çıkmıştı. Bu Ateş Çok Büyük Olduğu Bildirilir.

4. Kâ’be Yıkılacak. Habeşli İki Cılız Bacaklı Bir Köle Tarafından Harap Edilecektir. Bu Olay, Yer Yüzünde Allâh (C.C) Diyen Kimse Kalmadığında Gerçekleşecektir.

5. İsâ Ve Mehdi Peygamberler Ortaya Çıkacak. İsâ Peygamber, Eskiden Çarmıha Gerilerek Öldürülen (!) Kişidir. (Aslında Allâh (C.C) Onun Ruhunu Göğe Çekmiştir.) Gökten İnip, Deccâl’i Öldürerek İnsanları Doğru Yola Çağıracaklardır. Böylelikle Altın Çağı Başlayacaktır. Bu Çağda Kimse Kimseye Kötü Davranmayacaktır. Fakat Bu Çağ, 7~9 Yıl Sürecek, Ve Bu Peygamberler Öldükten Çok Kısa Bir Zamânda İnsanlar Tekrar Küfre Sapacaklardır.

6. Dabbetül-Arz Topraktan Ortaya Çıkacak Olan Kişidir. Kelime Anlamı Yer Hayvanı Demektir. Bu Kişinin Amacı İnsanlara Zarar Vermek Değil, İnsanları Doğru Ve Yanlış Yapanlar Olarak Ayırmaktır.

7. Ye’cûc Ve Me’cûc Kabîleleri Ortaya Çıkacak. Ortaya Çıkış Şekilleri Bir Yerden Değil, Her Yerdendir. Zamânında Zülkarneyn Peygamber Tarafından Hapsedilmişlerdir. Bu Kabîleler, İnsanları Katlederek Evleri Harap Edecek, Önlerine Çıkan Her Şeyi, Kendi Ölülerini Bile Yedikleri Hadislerde Bildirilir.

8. Üç Yerin Batması. Gerçekleşecek Olan Depremlerin Sonucu Oluşacak Yer Batmaları, Doğu’da, Batı’da Ve Arap Yarımadası’nda Şekilde Olacaktır.

9. Güneş Batı’dan Doğacak. Dünyanın Son Günü Geldiğinde Duman Bulutu Dağılarak, Güneş Batı’dan Doğacak. Bunu Gören Herkes, Allâh (C.C)’nün Varlığına İnanıp, Topluca İmân Edecek. Ancak Daha Önceden Beri Kâfir Olanların İmânları Geçerli Olmayacağı Hakkında Pek Çok Hadis Bulunmaktadır.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


“Emeğe Saygı Duyun. Teşekkür Etmeyi Unutmayın. :spr
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, TheNightMare. ve Baydırman


Üst Alt