Tavsiyem orj. Rom + Rootlu kullanman. En iyi batarya süreleri ve stabillik genelde stock romda olur. Şahsen ben böyle kullanıyorum.Türkbey bende mi sıkıntı var acaba güncelleme sonrasında batarya daha çabuk biter oldu.
Ben Güncellemeden sonra format attım ayrıca gereksiz uygulamaları kaldırdım. Mesela kullanmadığım teması, canlı duvar kağıdı, animaston, office programı, dünya saatleri.vb... telefonun yazılımı ile gelen bir çok uygulamayı kaldırdım. Makina daha rahat, daha stabil olur. Bunlar da şarjı etkiler. En önemlisi de led bildirimleri kapalı ve ekran ışığı otomatik de olmalı. Bunları yap farkı fark edersin.Türkbey bende mi sıkıntı var acaba güncelleme sonrasında batarya daha çabuk biter oldu.
Tabii ki. Arkaplan ne kadar siyah ve hareketsiz o kadar uzun şarj.Renkli duvar kagıtları etkiliyo mu acaba şarjı öyle bi söylenti vardı forumlarda
Nexus 5'in renkli arkaplanını kullanıyorum bu aralar sanki daha çabuk biter oldu
Aynen nokia 3310 dan desteği çekmese onu kullanirim: )tamam kardesim teşekkürler. Bu teknoloji iyice tembelliğe alıştırıyo insanıana ekran üzerine sürükleyip oradan kaldırıyordum. Ayarlar menüsünde dolanmamak için
Vay arkadaş 3310 kullandığımız günleri ne çabuk unuttuk şimdi bi menüye girmeye üşeniyoruz iyi mi
![]()
Ama dediklerimin hepsi masa üstünde yok malesef dediğimi yaparsan asıl gereksiz programları oradan kaldırılsıntamam kardesim teşekkürler. Bu teknoloji iyice tembelliğe alıştırıyo insanıana ekran üzerine sürükleyip oradan kaldırıyordum. Ayarlar menüsünde dolanmamak için
Vay arkadaş 3310 kullandığımız günleri ne çabuk unuttuk şimdi bi menüye girmeye üşeniyoruz iyi mi
![]()