Kitkat Şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Kitkat Şarj
[/URL]

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

messevim

messevim

Üye
Bu süre zarfında neler yaptığınızı da yazsaydınız keşke.. Örneğin kaç dk telefon görüşmesi kaç dk oyun vs

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Oyun hiç oyanamam internet ve facebook mesaj falan filan ama çok yoğun kullanmadım bu sefer ama yine de eskiye göre

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
40 saatmı :) vaay

Türe

Türe

Üye
3 saat ekran süresi bu sürenin ne kadar normal olduğunu gösteriyor.

Ben 24 saati 3g ful l açık , 5 saat ekran kullanimi + 5 6 saat wifi kullanimiyla görüyorum son günlerde.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ahmith

ahmith

Üye
Türkbey bende mi sıkıntı var acaba güncelleme sonrasında batarya daha çabuk biter oldu.

Türe

Türe

Üye
Türkbey bende mi sıkıntı var acaba güncelleme sonrasında batarya daha çabuk biter oldu.
Tavsiyem orj. Rom + Rootlu kullanman. En iyi batarya süreleri ve stabillik genelde stock romda olur. Şahsen ben böyle kullanıyorum.

sasua42

sasua42

Üye
Dostum bekle 1 hafta içinde uyum sağlar güncellemeye ve bataryan eskisi gibi olurBu da benden Sarjim 30 filandi modern combat 4 u oynadım 10 a filan indi yarım saatte parlaklık 40 ta sürekli sarja taktigimda gördüğüm bu süre: ))
Hepsi var oyun müzik internet full 3g

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Ben Güncellemeden sonra format attım ayrıca gereksiz uygulamaları kaldırdım. Mesela kullanmadığım teması, canlı duvar kağıdı, animaston, office programı, dünya saatleri.vb... telefonun yazılımı ile gelen bir çok uygulamayı kaldırdım. Makina daha rahat, daha stabil olur. Bunlar da şarjı etkiler. En önemlisi de led bildirimleri kapalı ve ekran ışığı otomatik de olmalı. Bunları yap farkı fark edersin.

ahmith

ahmith

Üye
Tamam teşekkür ederim kardeşim. Tavsiyeni bi deniyim bakim.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Renkli duvar kagıtları etkiliyo mu acaba şarjı öyle bi söylenti vardı forumlarda :hmmm
Nexus 5'in renkli arkaplanını kullanıyorum bu aralar sanki daha çabuk biter oldu

Türe

Türe

Üye
Renkli duvar kagıtları etkiliyo mu acaba şarjı öyle bi söylenti vardı forumlarda :hmmm
Nexus 5'in renkli arkaplanını kullanıyorum bu aralar sanki daha çabuk biter oldu
Tabii ki. Arkaplan ne kadar siyah ve hareketsiz o kadar uzun şarj.

ahmith

ahmith

Üye
Hocam kaldiramadim uygulamalari. Bi onceki surumde kaldirabiliyorduk bunda kalkmiyo

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Yok aynen bunda da siliniyor ustaAyarlar, genel, uygulamalar, indirilenler. Ve ordan uygulama tıklayınız kaldıriniz

ahmith

ahmith

Üye
tamam kardesim teşekkürler. Bu teknoloji iyice tembelliğe alıştırıyo insanı :) ana ekran üzerine sürükleyip oradan kaldırıyordum. Ayarlar menüsünde dolanmamak için :) Vay arkadaş 3310 kullandığımız günleri ne çabuk unuttuk şimdi bi menüye girmeye üşeniyoruz iyi mi :)

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___ ve sasua42
sasua42

sasua42

Üye
tamam kardesim teşekkürler. Bu teknoloji iyice tembelliğe alıştırıyo insanı :) ana ekran üzerine sürükleyip oradan kaldırıyordum. Ayarlar menüsünde dolanmamak için :) Vay arkadaş 3310 kullandığımız günleri ne çabuk unuttuk şimdi bi menüye girmeye üşeniyoruz iyi mi :)
Aynen nokia 3310 dan desteği çekmese onu kullanirim: )

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Ama dediklerimin hepsi masa üstünde yok malesef dediğimi yaparsan asıl gereksiz programları oradan kaldırılsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt