orcunyilmaz07
Üye
Şimdi cm 11 kurdum ama video indirme programımı buda desteklemiyo sanırım bu kötü oldu flash player de 4.1.2 deki gibi seri ve stabil deil yardım edebilcek arkadaşlar varsa yazsın
Evet biliyorum bende zaten bunu denemeyi düşünüyodum ... cm 11 in performansı çok güzel o yüzden kullanmak istiyodum ama tam bi sitabilite yakalayamadım ... dmod kullanıyodum gayet memmundum bu virginity rom dmoda göre daha mı seri acabaGalaxy S3 Mini i8190 - [Rom ve Kernel][27/01][AMJ3] ♪★● Vırgınty V8a ●★♫ S4 Apps | Hızlı ve Ateşli| Aroma! - MaxiCep
Bunu tavsiye ederim bende cm11 den sonra kurdum gayet memnun durumdayım
Evet biliyorum bende zaten bunu denemeyi düşünüyodum ... cm 11 in performansı çok güzel o yüzden kullanmak istiyodum ama tam bi sitabilite yakalayamadım ... dmod kullanıyodum gayet memmundum bu virginity rom dmoda göre daha mı seri acaba
Hangi vidget kardeş cirginittemi ?Cirginit yazmışımKonunun başında olan kilit ekranında widget var onu bulamadım eğer bulursan bana da yollar mısın
Valla kardeş özelleştirme benimde hoşuma gitti performansaysa diyecek yok ama ufak tefek bug işte .. mesela telde konuşurken kapandı tel komple yeniden başladı ... bu virginity ninde en iyi yanı şarj konusu normalde bi günü çılaramazken o kadar nette takılmama rağmen şu an şarj 33 baya az kullanıyo ... cm nin güncelinide denerim yarın ... ha bide şu sayaçı anlatırmısın kardeş sıfırlamasak nolur niçin sıfırlanır nerden bakarızzArkadaşlar chameleon os la aokp yi denemedim deneyen varsa bu romlar hakkında bilgi verirlermi ? Sitabilite şarj ve performansEvt oyledir ama soyle bir sey var cm 11 son guncellemizde cekirdek yazilimi degistirdiler hic bir uygulamada sorun vermiyor arti cm 11 de calismayan gl to sd programi calisiyor artik hafiza kartina yukledim oyunu oyle oynuyom most wanted var mesala bende gram kasma yapmiyor boyle stabil diyebilirim bide ben kendi launcherunu kullanmiyorum kk launcher kullaniyorum cunku ozellestirme daha fazla oldugundan...
ingilizce kurduysan settinge gir oradan language yani dil seçeneğinden türkçe yapabilirsinYuzde 40 i ingilizce ve eski 4.1.2 me donemiyorum. Bana da soyler misiniz. Nasil turkce kullaniyorsunuz bu rom u
Yuzde 40 i ingilizce ojce bunu bil. Sarj guzel isinma yok denecek kadar az calismayan aksam yok. Kullanisli birde tam turkce yapsalarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?