Kitap Severlerden Yardım Rica Ediyorum :) [Romanım hakkında]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada hayırlı olsun konun üst konu olmuş

Tepkiler: kartal076
peki yazarlıkla iligili hedefin nedir veya var mı. yoksa hobi olarak mı yapıyorsun.

Konu Sahibi
peki yazarlıkla iligili hedefin nedir veya var mı. yoksa hobi olarak mı yapıyorsun.
Yazarlıkla ilgili hedefim şu olabilir.. Hayal dünyamda oluşturduklarımı yazıya dökmek.. ve bu bence çok zevkli bir şey.. sanırım en fazla 4 kitap yazmış olacağım sonrasında bırakırım heralde düşüncelerim değişmezse.. Şimdilik hobi denebilir Meslek olarak düşünmüyorum çünkü

Tepkiler: hüsniş01 ve 1STayTRue35
eğer başarılı olursan bu yolda devam etmeni öneririm. okuduğun bölüm nedir peki.

Tepkiler: hüsniş01 ve kartal076
    Konu Sahibi
eğer başarılı olursan bu yolda devam etmeni öneririm. okuduğun bölüm nedir peki.
Belkide devam ederim, bu kitaplarımın okunmasına da bağlı olabilir Bilgisayar bölümü okuyorum.. Şimdilik hedefim Bilgisayar öğretmenliği

Belkide devam ederim, bu kitaplarımın okunmasına da bağlı olabilir Bilgisayar bölümü okuyorum.. Şimdilik hedefim Bilgisayar öğretmenliği
güzel. yolun açık olsun öncelikle tabi okuduğun bölüme ağırlık ver geçerli bir meslek çünkü. ilerleyen zamanlarda daha uzun düşünürsün

Tepkiler: hüsniş01 ve kartal076
    Konu Sahibi
güzel. yolun açık olsun öncelikle tabi okuduğun bölüme ağırlık ver geçerli bir meslek çünkü. ilerleyen zamanlarda daha uzun düşünürsün
Aynen tavsiyen için teşekkür ederim abicim

birçok roman okudum polisiye tarzı seviyorum ama Türk yazarınkini okuduğumda konu ve anlatım yabancılarınkinden kötü olmasına rağmen o romanı daha çok sevdim çünkü yakın geldi bana karakterlerin isimleri tanıdığım isimlerdi ve romanı daha iyi hissetmemi sağladı.

Doğrudur tabiii Ben kişisel bir şey zaten söylemedim. Çok kitap okumuyor olmama rağmen bazı Türk yazarların kitaplarında yabancı isim kullanmış olması hoş olmayabiliyor. Ama ben sizin özetini okuduğunuz kitabın, ( Henüz değil ama olacak. ) tüm bölümlerini okudum. Ve isimlerin yabancı olması beni rahatsız etmedi açıkçasıı Bu belki de yazarının hayal dünyasını birazcık da olsa anlayabiliyor olmamdan kaynaklanıyordur.

Konu Sahibi
İsimleri ben uyduruyorum romana göre ama bazıları da tanıdık isimler olacak zaten

Tepkiler: hüsniş01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...