Kitap Severlerden Yardım Rica Ediyorum :) [Romanım hakkında]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karikatürde çiziyorum ben

Tepkiler: hüsniş01, kartal076 ve minoo
    Konu Sahibi
Banada bu konu da bir yardımınız olur belki
romanımla ilgili biseyler cizersiniz

Tepkiler: hüsniş01 ve 1STayTRue35
Banada bu konu da bir yardımınız olur belki
romanımla ilgili biseyler cizersiniz
ne demek kardeşim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım yeter ki böyle faydalı şeylerle ilgilenin kendinizi geliştirin

Tepkiler: hüsniş01 ve kartal076
    Konu Sahibi
Çok

Seni her zaman ki gibi kutluyorum, sen muhteşemsin ve özet te, yazdıkların da müthiş başarılı.. ( Kim ne derse desin. )
Bildiğin gibii her zaman yanındayımm..!

Tepkiler: kartal076

minoo

Üye

Bu kısmını biraz daha düzenleyip kapak yazısı olarak yayınlayabilirsin. Kırmızı ile yazdığım bölümde oynamaya bile gerek yok. Ve bitiş olsun bu paragraf.

Güzele benziyor. Tebrikler, hayatında başarılar dilerim

Konu Sahibi
Seni her zaman ki gibi kutluyorum, sen muhteşemsin ve özet te, yazdıkların da müthiş başarılı.. ( Kim ne derse desin. ) Bildiğin gibii her zaman yanındayımm..!
Yardımların için çok teşekkür ederim.. Allah senden razı olsun

- - - Eklendi - - -

Yorum ve önerin çok teşekkür ederim önerdiğin yere şimdi dikkat ettimde gerçekten öyle yapabilirim katkınların için çoook teşekkürler Konu sabitleme içinde ayrıca teşekkür ederim

Tepkiler: hüsniş01
kapak resmini de ben ayarlayabilirim

minoo

Üye
Vaay cok heyecanlandim (bana ne oluyorsa)
Rica ederim kardesim basarilarr

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

ia.phlvn

Üye
Kitabın ismi harkulade. Değişik bi isimmiş ilk defa görüyorum. Sana başarılar dilerim ama son sınıfta okuyup sınavlara hazırlanırken böylesi zorlu yol gerçekten zorlayıcı olmalı. Ne diyiyeyim Allah gönlüne göre versin yolun açık olsun

bence karakterlerin adını maxicep üyelerinden seç kitel morter falan ne öyle Türk ismi kullansana

minoo

Üye
Şu bir gerçek ki her zaman yabancı isimli romanlar, yabancı mekanlı romanlar daha fazla dikkat çeker. Neden bilmiyorum ama böyle

Şu bir gerçek ki her zaman yabancı isimli romanlar, yabancı mekanlı romanlar daha fazla dikkat çeker. Neden bilmiyorum ama böyle

genelde yabancı roman okuduğumuzdan bize öyle geliyor olabiliyor bence tanıdık isimler kullanılması olayın biraz daha içinde hissettirir.

Bence kişiler ve isimleri güzel olmuş , yabancı ama ilgi çekici. İsimlerin Türk veya Türk olmaması ile ilgi çekmesi arasındaki bağı anlayamadım ben. Önemli olan olayın içindeki kişilerin isimleri miii, yoksa olay kurgusu muu ?

Konu Sahibi
Yorum için çok teşekkür ederim Evet sıkışık bir dönemdeyim. Ama romanı yazmaya başlayalı 2 sene oldu ve ben bitirmeye anca karar verdim

- - - Eklendi - - -

bence karakterlerin adını maxicep üyelerinden seç kitel morter falan ne öyle Türk ismi kullansana
Karakter isimleri yabancı gelebilir ama onları ben uyduruyorum Yani yazacağım karakteri belirliyorum ve sonrada ismi şu olsun diyip uyduruyorum "Miray" mesela gerçekte de var .. Ve ayrıca ölümsüz olan karakterlerden birinin adı "Nur"

- - - Eklendi - - -

Bence fantastik olan yapısı ile hayallere hitap ettiği için olmalı kusursuzluklar ve bazı üstün güçleri olması gibi

- - - Eklendi - - -

genelde yabancı roman okuduğumuzdan bize öyle geliyor olabiliyor bence tanıdık isimler kullanılması olayın biraz daha içinde hissettirir.

Olabilir aslında ama.. kulağa pek uyduramıyoruz hayali dünya ürünlerindeki karakterlere.. Bu türün temeli yabancı olmasından dolayı sanırım

tabi ki. zaten içeriği ve türü nedeniyle olmalı.

Konu Sahibi
Değişik bir bakış açısı daha Sende bir yandan haklısın

Tepkiler: hüsniş01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...