hayırlı olsun kardeşim bir tane hediye edersin artık bir tane bana :=) Sağ olasın dostum. İnşallah.
-efşan Üye Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim bir tane hediye edersin artık bir tane bana :=) Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın dostum. İnşallah.
muratalperr55' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim bir tane hediye edersin artık bir tane bana :=) Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın dostum. İnşallah.
FatoŞ Üye Ben Demiştim Zatenn Bende İsterdimm Rafıma Değil Yanımda Olacak Bir Kitabının Olmasını.. İnşAllah Herşey Gönlnce Olur Canom ...
Ben Demiştim Zatenn Bende İsterdimm Rafıma Değil Yanımda Olacak Bir Kitabının Olmasını.. İnşAllah Herşey Gönlnce Olur Canom ...
-efşan Üye Konu Sahibi Teşekkürler. Kitap edebi biraz şiir kitabı. miletin eski dediği - tabii bana göre hala revaçta olan - Türkçeyi yaşatma uğruna bir çalışma.
Teşekkürler. Kitap edebi biraz şiir kitabı. miletin eski dediği - tabii bana göre hala revaçta olan - Türkçeyi yaşatma uğruna bir çalışma.
smkndz Üye -efşan' Alıntı: Teşekkürler. Kitap edebi biraz şiir kitabı. miletin eski dediği - tabii bana göre hala revaçta olan - Türkçeyi yaşatma uğruna bir çalışma. Genişletmek için tıkla ... Hiç değilse amacın güzel Allah yardım etsin
-efşan' Alıntı: Teşekkürler. Kitap edebi biraz şiir kitabı. miletin eski dediği - tabii bana göre hala revaçta olan - Türkçeyi yaşatma uğruna bir çalışma. Genişletmek için tıkla ... Hiç değilse amacın güzel Allah yardım etsin
hsno7 Üye -efşan' Alıntı: Olmaz ki. Süpriz. Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman Son düzenleme: 14 Ara 2014
SHS Üye -efşan' Alıntı: Ona da ben gelirim artık Genişletmek için tıkla ... Gelirsinde geri dönemezsin