kısır döngü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cesper.?

Üye
    Konu Sahibi
kısır döngü
arkadaşlar n8 im cuma günü kısırdöngüye girdi 8ay sonra servise götürdüm 1saat sonra telimi aldım tamamdır dediler sonra akşam bütün yapılandırmalarımı yaptım kullanırhale getirdim ama yine resetlemeye başladı resetleme esnasında kapanıp açılması gerekirken açılmıyor açmatuşuna basınca titriyor açılıyor gibi yapıyor ama ekran gelmiyor tekrar tekrar ondansonra hiç tepki vermiyor cumartesigünü yine servise götürdüm durmu izah ettim ve tamir veya değişim sürrecini başlatmış olduk konuyu açmamın sebebi şu benim n8 11 10 2010 tarihin de alınma bozulana kadar bir sorun çıkmamış ben hatalı seri değil diye sevinirken 8ay sonrada kısır döngüye girmesi muhtemel bütün n8 leri kapsıyor sanırım n8 koyu gıri pr1.2 idi siz nedersiniz... (not..N8 HİÇ KENDİNİ RESETLEMEYAPMAMIŞTI SON 1HAFTADIR MAPSI KULLANIRKEN KAPANIYORDU YOĞUNBİR MAPS KULLANICISIYIM İŞİM GEREĞİ) maps açınca navigasyon yapınca kapanıyordu

Uruloki

Uruloki

Üye
geçmiş olsun diyorum inş biran önce gelir cep telefonunuz

ozggurr

ozggurr

Üye
Gecmis olsun, zaten satip Iphone 4 alma vaktiniz gelmis de... Iphone 4 alirsiniz artik...

• Beğen
Tepkiler: nonamex
mcnpl4

mcnpl4

Üye
:hmmm bnm telefonda başıma gelmedi ama bilgisayarda benzeri bi durum yaşamıştım.. kontrol etmeden iyade eediyolar..inş. bian önce alırsın telefonunu kardeşim. yine olmazsa mutlaka şikayette bulun..:oke: bnde de aYNI yazılım var arasıra reset atıo kendi kendine ama pek takılcak bi durum deil bnmki..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş neyin peşindesiniz? iphone 4 kısır döngüye girmiyorsa sağlamsa bu nokia'nın suçudur çıkardığı rakip cihazdan ötürü. Steve Jobs gibi titiz olsa, bi hata olduğunda n8'i sil baştan tasarlattırsa olmazdı bu sorunlar.

nonamex

Üye
Değişim şansınız varsa kullanın kesinlikle, yepyeni bir n8 fena olmaz :ehe

ozggurr

ozggurr

Üye
kardeş neyin peşindesiniz? iphone 4 kısır döngüye girmiyorsa sağlamsa bu nokia'nın suçudur çıkardığı rakip cihazdan ötürü. Steve Jobs gibi titiz olsa, bi hata olduğunda n8'i sil baştan tasarlattırsa olmazdı bu sorunlar.

Bak simdi benim evde Grundig marka ilk renkli televizyonlardan var, benimle yasit nerdeyse hic ariza yaptigini hatirlamiyorum, sonradan kumanda falan da taktik, hala caliyor, sony marka televizyon'da var yeni teknoloji, 1 degisim 3 servis gordu... Simdi sony kotu kaliteli mal uretiyor dersem ayip olmaz mi...

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşım derdin ne senin? tmm iphone 4 güzel, iyi bi telefon ama öneri yaparken başka tlfonları kötüleme artık. iphone bana istediğim özellikleri sunmuyor. tercih meselesi. sürekli n8 i kötülemenden sıkıldım artık:oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşım derdin ne senin? tmm iphone 4 güzel, iyi bi telefon ama öneri yaparken başka tlfonları kötüleme artık. iphone bana istediğim özellikleri sunmuyor. tercih meselesi. sürekli n8 i kötülemenden sıkıldım artık:oke:

Iphone 4 daha ne sunacak, radio acikken messenger kullanmak istersen radioyu kapatacaksin, bunda gocunacak ne var...

• Beğen

cesper.?

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun, zaten satip Iphone 4 alma vaktiniz gelmis de... Iphone 4 alirsiniz artik...

arkadaşlar n8 servisten gelince bakacağım duruma stabil çalışmazsa galiba galaksi s2 düşünüyorum nedersiniz:aha:ondan sonra böyle olurum heralde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bnce iyi olur. bide htc desire hd yi de öneririm:oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar n8 servisten gelince bakacağım duruma stabil çalışmazsa galiba galaksi s2 düşünüyorum nedersiniz:aha:ondan sonra böyle olurum heralde

Bu maxicep tasarimcilari hic calismiyorlar abi, yillardir ayni arayuz, cok itici olmaya basladi, Andoik gibi yenilikler gormek istiyoruz maxicep arayuzunde de... Di mi cesper.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...