Öneri kişiler kutusu sorunlu

Sponsorlu Bağlantılar

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
kişiler kutusu sorunlu
arkadaşlar merhabalar.
Arkadaşlar size sorunumu şöyle belirteyim.Ben Nokia lumia 820 kullanıcısıyım.Telefonuma yazılımından dolayı birkaç kez format atmak durumunda kaldım.Şimdi arkadaşlar sorun şu.Wp 8.1 şuan yuklu fakat başlangıç ekranındaki kişiler kutusuyla ilgili bir sorunum var
arkadaşlar resimde kişiler kutusunu görüyorsunuz sorun ise kişiler kutusuyla hiçbir alakası olmayan facebook simgesi.Hiçbir alakası yok çünkü facebook kullanıcısı değilim arkadaşlar.Onu ordan nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen.Birde bir sorum daha var arkaadşlar sizce wp 8.0 dan wp 8.1 e yükseltmem iyi olmuşmu ?

cevaplarınız için sonsuz teşekkürler.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
"Kişiler > (...) > Hesap ekle" dediğiniz zaman gelen ekranda Facebook hesabı görülüyor mu?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Demek ki kişilerinden birinin resminde Facebook var. Onu kişilerinden bul ve fotoğrafını değiştir, yada sil

luckysleven

luckysleven

Üye
O face logosu ne yaparsan yap kalkmiyor. Ben facebook kullanmiyorum ama bendede cikiyor. Kac kere sifirladim cihazi yine gitmedi

luckysleven

luckysleven

Üye
Baktım ama kimsenin resmi yok :(

Ben daha önce kaldırmıştım telefonu sıfırlamak zorunda kalınca tekrar geldi

Valla bulursan yolunu bana da soyle bende kaldirmak istiyorum. Ama telefonu ilk aldigimdada vardi bundan once kullandiklarimdada vardi.

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaşlar bunun bi çözümü
:cnfsd:

skynet

Üye
O facebook logosuna bende sinir oluyorum o yüzden tile'ı küçük kullanıyorum görmemek için

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
O facebook logosuna bende sinir oluyorum o yüzden tile'ı küçük kullanıyorum görmemek için
Ya ben bi ara bi format attım telefona o logo gitmişti ama dun yine telefonun hafıza sorunundan dolayı telefonu sıfırlamak zorunda kalınca tekrar geldi o logo.Ya mutlaka bi yolu vardır ama ne.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O logo facebook hesabıyla etkileşime girebildiği için geliyor bana kalırsa, bende bir ara twitterda geliyordu sonra kendiliğinden düzeldi.

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
O logo facebook hesabıyla etkileşime girebildiği için geliyor bana kalırsa, bende bir ara twitterda geliyordu sonra kendiliğinden düzeldi.
Ya dediğin doğru olabilir ama ben Facebook hesabı kullanmıyorum ki yanı Facebook la herhangi bir bağlantım yok yani.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya dediğin doğru olabilir ama ben Facebook hesabı kullanmıyorum ki yanı Facebook la herhangi bir bağlantım yok yani.

Anladım ama hani telefon iletişime geçebiliyor ya bağlanmasanız bile bu özellik var onun göstergesi olaraktan çıkıyor olabilir.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Benim bildiğim o logo oradan kalkmıyor hatta uservoice de konu açılmıştı Microsoft kaldırsın onu oradan diye

ikincisi 8.0 dan 8.1 e yükseltmek tabiki mantıklı bir durum :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar kişileri ve hat tile carya aynı işlevi goruyor arama yapma açısından siz muhabbeti tam anlamamısınız heraldd kişiler face ce twetrdan foto ve tellleri alıp rehbere iter ve rehberinizdekılerın resmı gozukur sosyal kullanmıyorsanız neden telefon yerine kişileri kullanıyorsunuz anlamış delim

luckysleven

luckysleven

Üye
Benim telefonumda face yada benzeri sosyal uygulamar yuklu bile degil. Herhangi bir yerden senkronize yada baglanti icin izinde vermedim. Bence o kaldirilmiyor. Herhangi bir senkronize durumu olsa ozaman twittterin kusuda cikmaliydi. Zaten telefonu sifirlayin ve mailden kisileri telefona hic aktarmayin o face logosu yine cikiyor. Birde o kisiler uygulamasi sosyal amacli birsey degilki. Bildigimiz akilli telefonlardaki rehber uygulamasi. Sadece sosyal aglar ile senkronize olunca resimler cikiyor. Buda wp yi diger platformlardan ayiran bir ozellik falan filan kisaca o logo kalkmiyor : )

Rainesto

Rainesto

Üye
O hiç gitmiyor senkranizyon yapabilecegin için geliyor ben ondan kurtulmak için küçük tile yaptım

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bi ara kaldırmıştım harbiden ama nasıl oldu anlamadım telefona flash atmıştım öyle olmuştu ama şimdi olmuyo nedense :D
Arkadaşlar kişileri ve hat tile carya aynı işlevi goruyor arama yapma açısından siz muhabbeti tam anlamamısınız heraldd kişiler face ce twetrdan foto ve tellleri alıp rehbere iter ve rehberinizdekılerın resmı gozukur sosyal kullanmıyorsanız neden telefon yerine kişileri kullanıyorsunuz anlamış delim
aslında dediğin çok mantıklı telefon rehberi ayrı bir yerde kişilerde ise kişilere ait bilgiler var.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
saten oyle eğer sadece reherinizi gormek ıstıosanız telefon tılesini koyucaksunuz eğer sosyal kullanıorsanız bnm gibi arkılerınızın resmıde çıktımı hoş oluyor yoksa o tıle sizin hiçbir alakanız yok boşyere kendınıze sıkıntı yapuısunuz

Üst Alt