Haber Kısayol Klasörleme Uygulaması Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Olay burada bitiyor zaten bildirim göstermiyorsa ne anladım ben bu işten. Şu an tamamen kalabalığı toparlamak için kullanılabilir. Mesela bildirim almadığınız uygulamaları koyarız artık. Dediğimiz gibi bu bi başlangıç. Böyle bir şey geldiyse geliştirilecektir. Ama işte 8.1 e bakmak lazım. Şu saatten sonra tek basamak kaldı oda 8.1 bakalım becerirlerse devam ederiz WP ye olmazsa kendileri bilir :)

• Beğen
Tepkiler: Hagios

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar ilginç bir durum var farkettiniz mi bilmiyorum. Klasörler uygulaması arka planda da çalışıyor. Bu demek oluyor ki bildirimler ile ilgili bir gelişme yakında olabilir. Ne dersiniz?

dakamon

dakamon

Üye
Zaten olması gereknde bu umarım arkaplanda çalışmadan da gösterebilir bildirimleri. Dikkat eden varsa mesajlaşma müzk+videolar arama gibi sisteme dahil uygulamaları klasörleyemiyorsunuz.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
saten 8.1 de gelcek olan klasörleme sızdı .:D.

dakamon

dakamon

Üye
Sızıntısı ancak bu kadar diyorsun yani :P :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Kullanışlılık sıfır.

dakamon

dakamon

Üye
Aynen hiç kullanışlı değil. İşte tek iyi yanı var kalabalığı ortadan kaldırıyor ama kullanışlı değil. Fonksiyonel hiç değil

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu klasör özelliğinin gelmesi problem değil de,önceliğin buna verilmesi gerekmiyor du.bence en acil olarak şu ses ayarlarını ayırmaları gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: n000k
dakamon

dakamon

Üye
Ses ayarları Nokia alakalı değil. Bu nokianın yapabildiği bir uygulama. Ses ayarı ms nin işi. Ms zaten gdr3 ile neler geleceğini duyurmuştu. Artık ümitlerimiz 8.1 için olacak

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: paylaşım için

luckysleven

luckysleven

Üye
haha bu turbo mudur nedir yeni adıyla tmobile yine banlanmış : )) çocuk forum aleminin nefret edilen siması haline geldi heryere gülücük koymalar falan enteresan : )

• Beğen
Tepkiler: parberk99, Hagios ve OttomaN TigeR
ON9

ON9

Üye
wooooowwwww
harika oldu bu iş
valla kurdum ama hiçbir mantığı yok. Ekrandaki kısayolların hiç bir manası kalmıyor.
Zaten olması gereknde bu umarım arkaplanda çalışmadan da gösterebilir bildirimleri. Dikkat eden varsa mesajlaşma müzk+videolar arama gibi sisteme dahil uygulamaları klasörleyemiyorsunuz.
Saydıklarınız zaten kendi klasör sistemine sahip değil mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak daha önceden bu vardı zaten yeni bir şey değil ve bunun daha güzel gelişmler yaşancak 8.1 de resim bulursam paylaşırım

dakamon

dakamon

Üye
valla kurdum ama hiçbir mantığı yok. Ekrandaki kısayolların hiç bir manası kalmıyor.
Saydıklarınız zaten kendi klasör sistemine sahip değil mi?
değil8.1 e sanki çok şey yüklüyoruz gibime geliyor. Şimdi yine iki üç bir şey verecekler beklentileri karşılamayacak hayaller yıkılacak

• Beğen
Tepkiler: ON9
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Güzel düşünülmüş de tıkladıktan sonra klasöre yönlendirip içinden seçip de açacağımıza, direk tıklandığında o uygulamayı açsa daha iyi olur.
İnşallah geliştirilir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
YkPkY

YkPkY

Üye
direk tıkladığında koyduğun hangi uygulamayı açacak.
:bangin:içinimi okuyacak ön kameradan cihaz

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
haha bu turbo mudur nedir yeni adıyla tmobile yine banlanmış : )) çocuk forum aleminin nefret edilen siması haline geldi heryere gülücük koymalar falan enteresan : )

o eleman sinir bozucu ya, sırıtmayı falan geçtim doğru düzgün yazmıyor kelimeleri. "Saten" nedir ya zaten yerine:ah

• Beğen
Tepkiler: Hagios, OttomaN TigeR ve luckysleven
4MaGuS

4MaGuS

Üye
yapılması düşünülen ve sızan bir resim şöyle hatta bunla ilgili vidyo vardı onu şuan bulmam zor biraz ama buda yeter sanarım

Üst Alt