evde köpek beslemek haram demedik mi sana aynından sendem istiyorsunMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
evde köpeğin işi nebirileri besliyo niye şamarı ben yiyomevde köpek beslemek haram demedik mi sana aynından sendem istiyorsunevde köpeğin işi ne
çünkü olurda gta kankan kafasında kı birisi görür eder sonra tutar ay bende göpücük beslim derse evde sıkıntı.birileri besliyo niye şamarı ben yiyom
ayrıca komikti itiraf et hadi
doğru diyisinçünkü olurda gta kankan kafasında kı birisi görür eder sonra tutar ay bende göpücük beslim derse evde sıkıntı.
Kadir hoca bir sohbetinde en çok hiristiyanlar besler eder.bu i trailli gahpelerin işi derdi.amaç göpüş besletip aile olmalarını engellemek.yanı adam evde tek napım edim diyor hemen göpüş besliyor.bu sefer yalnızlığını onunla giderik karşi cins vs aramıyor etmiyor. yanı düşününce mantıklı aslında. bu lpg lı bilmem nelerde i traillilerin dayatması. sırf nesil yürümesin biz hakım olalım diye. siyonistleri biliyorsun onların gözünde herkeş onlara uşak insan değilsin gözlerinde yanı.
dikkat edersen bizde lpg lı yoktu köpek yoktu ama film vs ile ufak ufak sokuluyor hayatımıza. tabi artık şuda var film vs şu bu daha rahat bozulmaya müsaitiz.eskiden her çocuklu aile 3 4 çocuklu olurdu.şimdi tek e noluyo halıyle nesilde geriliyor.

yazıyorumdoğru diyisin![]()
![]()

nereye aklına mı kağıda mıyazıyorum![]()
alayınanereye aklına mı kağıda mı
niye alay ediyonalayına
ama hangi imam onu sormamış kıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızo imamın yerinde olsam bırak terketmeyi açıklama bile yapmazdım sonraki vakitlerde namazı kıldırmaya
devam ederdim.
ya sen @DarkredBlue61
sen de imam gibi terk edermiydin
Bu Aı işinin Şeyi ÇıktıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızkeşke beni de gönderseler aslan kılığına sokup![]()
@Dobraokuyucu @DarkredBlue61
ayaklarında kı neMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sefer kahkaha atacaksın
@DarkredBlue61
gel izle @Dobraokuyucu