Kış Aylarında Sakın Öpüşmeyin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Emekli Yönetici
Kemikten çatur çutur ses mi geldi ?
İnanamıyorum hangi doktor onu yapan ,ya o nerden mezun olmuş... İlk defa duydum , peki matkap felan la mı soktu o iğneyi ya , anaaa nasıl dayandın yahu , senin içinde ne var ya , ben var ya kattiyen ama kattiyen , yani imkansız , olamaz böyle birşey , kendime ( biraz hüsnü talil olacak ama )asla o iğneyi sokturtmazdım , yani bir kere diş çektirdim , neler çektim , akşama kadar çenem uyuşuk uyuşuk gezdim, bir köpek gibi salyalarım aktı ve ben bunun haberdarı değildim...Yani düşün küçük+cük iğne beni ne hale getirdii...Birde kemiğime sokacak he , neşter ile keserim ben o doktoru uleyn

Konu Sahibi
Bizz Öylee Şeyy Yapmayızz Dimi Kadaa
Bizz Kavga Etmeyız Hiç Bir Zaman
Her Zaman Yanımda Enes .. !
Beni Bırakanlardan Değil

Bilal Fazla Abartın Bea

aLone

Üye
ne var bu kadar iğneden korkcak bilal ya

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1700874' Alıntı:
Bizz Öylee Şeyy Yapmayızz Dimi Kadaa
Bizz Kavga Etmeyız Hiç Bir Zaman
Her Zaman Yanımda Enes .. !
Beni Bırakanlardan Değil

Bilal Fazla Abartın Bea

Demi melek

Bilal ben de kemiğe iğne yapılacağını bilmiyordum ama mecburdum buna sağlık için herşey yapılır ..

Catty

Emekli Yönetici
O psikolojik birşey canlarım .
Sizin bana sorduğunuz bu soruyu , ben tam aşı olma esnasında soruyorum kendime ( cesaretlenmek için )yalnız kendimi kandırdığımı anlıyor ve mosmor kesiliyorum , bütün surat hatlarım kafiristân bir sürat tipine bürünüyor...Hemşire bir keresinde elimi tutmuştu , diğeri ( kocaman olan )da bana sokmuştu iğneyi ...Yani bu kadar ciddi birşey , yani kendime gülüyorum bazen ,ama tabi bu aşı olduktan sonra oluyor , keşke aşı olmadan önce gülebilsem

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet çoğunlukla şişman ve nursuz hemşireler geliyo ve iğneyi yapmıyorlar resmen saplıyolar yediğim iğneler sayısız gerçekten bilal sana tavsiyem soğutucu kullan ben öyle yapıyorum eczaneden 10 liraya soğutucu sprey alıyorum hiç iğneyi duymuyorum

Laz¥

Üye
Sağlık için herşey yapılır evet

Catty

Emekli Yönetici

Maalesef Alsam bile zaman vermiyorlar sıkmaya , çünkü gömleğin kollarını sıvamayı bile bekleyemiyorlar dışardan vuracaklar nerdeeyse

yorumları okudum, çok komik olmuş yaf.. yanlış anlama melek, konu gayet ciddi tapi..

Herkez Bu Konuyu Ne Kadar Çok Tartişmiş...
Domuz Gribine Önlem Aliyoruz...
Siz Ölüm Varsa Bile Ucunda Sevdiğimden Gelsin Diyenlerden seniz..
sizi tutmayalım buyrun...

Berlin Boleyn

rahibe ve rahipler gibi dolaşırız ortalıkta artıkın.

sağlık önemli de sevgilin varsa öpüşmek farz oluyo bi yerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...