Haber Kırmızı Renkli Sony Xperia Z1 Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kırmızı Renkli Sony Xperia Z1 Göründü
Sony’nin yeni amiral gemisi kırmızı rengi ile gelmeye hazırlanıyor

Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden olan Sony, 2013 başlarında yeni amiral gemisi modeli Xperia Z’yi sunmuştu. Güzel tasarım, yüksek donanım özellikleri ve suya toza karşı dayanıklı yapı ile oldukça ilgi çeken modelin arkasından, Eylül ayında da bu akıllı telefonun yeni nesil temsilcisi Xperia Z1′i duyurmuştu.

Sony Xperia Z1 de oldukça güçlü donanım özellikleri ile geliyor. Bir önce ki modelde yer alan suya dayanıklı yapı, Sony tarafından bu modelde de kullanılıyor.

Sony Xperia Z1, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti Qualcomm’un dört çekirdekli işlemci içeren üst seviye MSM8974 Snapdragon 800 olurken, Aderno 330 grafik işlemci yanı sıra 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi kullanılmış.

Akıllı telefonun arka yüzünde 20.7MP kamera yer alıyor. Ayrıca ön tarafında da 2MP kamera bulunurken, her iki kamera da 1080p Full HD video çekimi gerçekleştirebiliyor.

Sony Xperia Z1, siyah beyaz ve mor olmak üzere üç farklı renkte geliyordu. Ancak görülen o ki Sony yeni renkleri de ekleyecek. Şimdi de Xperia Z1 kırmızı rengi ile ortaya çıktı. Vietnam üzerinden gelen görsellerde Android işletim sistemi olarak Android 4.4.2 KitKat göze çarpıyor.

Henüz bu modelin ne zaman sunulacağı hakkında bilgi bulunmazken, KitKat güncellemesinin en erken Xperia Z1 için Ocak ya da Şubat ayında sunulması bekleniyor.

Kırmızı renkli Sony Xperia Z1 göründü

0MG90

0MG90

Üye
4.4.2 mi? :D
Kırmızı çok güzel durmuş :tebessüm::evet:

Invoke

Invoke

Üye
Sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
Bu ssony bişeyler yapacak .

PriZm

PriZm

Üye
Snapdragon 800 standartlaştı galiba

fk555897

fk555897

Üye
Telefon hakkında Sony'nin tanıtımını beklemek bence daha mantıklı. Telefon hakkında Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak deniyor ama ben hiç sanmıyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Telefon hakkında Sony'nin tanıtımını beklemek bence daha mantıklı. Telefon hakkında Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak deniyor ama ben hiç sanmıyorum.

Öyle olur, çünkü aynı cihazın kırmızısı. =P
Yüksek ihtimalle bizim ülkeye gelmez bile.
Zaten kısıtlı sayıda üretilecekmiş...
Ayrıca bu tiple, snap805 ve 4.4 ile bizim ülkeye gelse de ven almam. :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
süper olmuş :)

Üst Alt