Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Nokia kamera konusunda yeni bir atağa yine girebilir,onun hazırlıklarını yapıyorlar zaten:)

tamam atakta da kafamı karıştıran bir soru var. Yeni wp8li lumialara koyacağı kamera bu atağa örnek mi. Örnekse 808den iyi mi. Iyiyse o boyut bir telefona nasıl sığdırmayı planlıyorlar. Yeni wp8li lumialara koyamayacaklarsa bu kamerayı başka bir işletim sistemli telefona mi koyacaklar.(bu işletim sistemi belle de olabilir sonuçta destek 2016ya kadar devam edecek)

bunu yazarken anladım ki kafamı karıştıran birçok konu varmış :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
tamam atakta da kafamı karıştıran bir soru var. Yeni wp8li lumialara koyacağı kamera bu atağa örnek mi. Örnekse 808den iyi mi. Iyiyse o boyut bir telefona nasıl sığdırmayı planlıyorlar. Yeni wp8li lumialara koyamayacaklarsa bu kamerayı başka bir işletim sistemli telefona mi koyacaklar.(bu işletim sistemi belle de olabilir sonuçta destek 2016ya kadar devam edecek)

bunu yazarken anladım ki kafamı karıştıran birçok konu varmış :hmmm
Zannetmiyorum.Wp8 li telefonlar 41 mp sensörü koymayacaklar bence..Çünkü ince olacak sanırım kameraları.O sensörü koyarlarsa gördüğümüz gibi 808 deki kalın kamera ortaya çıkar..Wp8 li cihazlar 12 mp olur Pureview teknolojisi kullanılarak 808 e yakın çekimler elde eder gibime geliyor.808 kamerasından daha iyi bir kamera şu an için bana mümkün gelmiyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Zannetmiyorum.Wp8 li telefonlar 41 mp sensörü koymayacaklar bence..Çünkü ince olacak sanırım kameraları.O sensörü koyarlarsa gördüğümüz gibi 808 deki kalın kamera ortaya çıkar..Wp8 li cihazlar 12 mp olur Pureview teknolojisi kullanılarak 808 e yakın çekimler elde eder gibime geliyor.808 kamerasından daha iyi bir kamera şu an için bana mümkün gelmiyor.

katılıyorum :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Wp8 li cihazların kamerası 808 den iyi olmayacak ama yakın olacak. 12 mp sensöre purewiev yazılım uygulayacaklar sensör daha ufak olacak

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

senin derdin ne arkadaş gelip gidip symbian telefonları kötülüyorsun. Samsung yada google sana para mi veriyor ? ne çıkarın var bu işte ?
Beğenmediğin telefon bölümünde gelip ikide bir ortalığı kızıştıracak yorumlar yapıp durma. Ajan mısın pravakatör müsün nesin ?
Ağzına sağlık. :)

- - - Eklendi - - -

Wp8 li cihazların kamerası 808 den iyi olmayacak ama yakın olacak. 12 mp sensöre purewiev yazılım uygulayacaklar sensör daha ufak olacak
İnşallah...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve MasteLaa
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende öyle düşünüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:bigstar:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İyi fikir :oke:

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun öyleyse kardeşim güle güle ağzının tadı ile kullan inşallah.

inşallah abi kutudan çıkış videosu da yapmak istiyorum ama telefonu alıp direk işe gideceğim için o kısım yatabilir :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Sağol abim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Yok canım eve gelir kutuya koyarsın baştan çıkarır gibi yaparsın olmaz mı :P:

Aaa olmaz burda abilerime kardeşlerime yalancılık edemem şimdi :ehe dur bakalım kafamda bişey var ayarlayabilirsem halledicem kutudan çıkışını da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt