Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslina bakarsaniz yapilan arastirmalarda akilli telefon kullanicilarinin secimlerinde daha bilincli hareket etmeye başladiklari gorulmuş. Telefon alirken onceliklerde şarz suresi,kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu,internet performansi gibi kriterler artik daha fazla on plana cikmaya başlamiş.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aslina bakarsaniz yapilan arastirmalarda akilli telefon kullanicilarinin secimlerinde daha bilincli hareket etmeye başladiklari gorulmuş. Telefon alirken onceliklerde şarz suresi,kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu,internet performansi gibi kriterler artik daha fazla on plana cikmaya başlamiş.
Daha önce bunlara dikkat etmiş olsaydım, şuan cealtısıfırbir kullanıyor olmazdım abi. :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bence de fiyatına göre çok iyi bir telefon ama. Ama bunu anlamayanlar var. Sonuçta o boyuta o kadar kaliteli kamerası olan bir telefon. Adamlar sırf belle işletim sistemi diye telefonu ucuza satacak değil ya. 5 yıl boyunca uğraşmışlar o kamera için ve ayriyetten bu telefon belle işletim sistemli en iyi telefon yakında bu kalitede kameraları nokianın başka telefonlarında da göreceğimiz kesin. Yani bu telefon kamera açısından bi nevi deneme amaçlı çıktı. Çokta başarılı oldu.

Bence yine çok kaliteli kameralar gelecek ama bunun kadar yapmazlar diye düşünüyorum.Daha küçük bir mercek ile benzer performans sağlayan -tabi biraz daha kötü- bir telefon yaparlar ki bir yandan azda olsa bu telefonda satılsın.Tabi bu sadece benim görüşüm :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
purewiev li telefonlarin ona yakin performans gosterecegino dusunuyorum :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bence yine çok kaliteli kameralar gelecek ama bunun kadar yapmazlar diye düşünüyorum.Daha küçük bir mercek ile benzer performans sağlayan -tabi biraz daha kötü- bir telefon yaparlar ki bir yandan azda olsa bu telefonda satılsın.Tabi bu sadece benim görüşüm :tebessüm:

bence de öyle. Pureview teknolojisi lumia telefonlarla devam edecek gibi gözüküyor. 808 kadar kaliteli olamaz kamerası çünkü o telefonlar ince yapıya sahip. Kamera bakımından yakın zamanda 808den iyi telefon çıkmaz nokia tarafından. Fakat donanım ve işlemci bakımından wp8 ile yükselmesini bekliyoruz nokianın :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bence de öyle. Pureview teknolojisi lumia telefonlarla devam edecek gibi gözüküyor. 808 kadar kaliteli olamaz kamerası çünkü o telefonlar ince yapıya sahip. Kamera bakımından yakın zamanda 808den iyi telefon çıkmaz nokia tarafından. Fakat donanım ve işlemci bakımından wp8 ile yükselmesini bekliyoruz nokianın :)

Wp8 ile yükselecek zaten yükselmek zorunda :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
wp8'li cihazlara 12 mp koysa bile harika olur bence...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1500 lira asla vermem kamerafona donanım olarak çok zayıf işletim sistemi desen iğrenç ötesi

senin derdin ne arkadaş gelip gidip symbian telefonları kötülüyorsun. Samsung yada google sana para mi veriyor ? ne çıkarın var bu işte ?
Beğenmediğin telefon bölümünde gelip ikide bir ortalığı kızıştıracak yorumlar yapıp durma. Ajan mısın pravakatör müsün nesin ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
tabiiii :sirit:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Belle uygulama dışında hiç te kötü bi sistem değil

larten123

larten123

Üye

:oke: :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Belle uygulama dışında hiç te kötü bi sistem değil

Tarayıcısıda problemli.Zaten günümüzde akıllı telefon alan kişilerin bir çoğu market ve tarayıcı için alıyor.Tabi bencede çok kötü bir sistem değil.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nokia kamera konusunda yeni bir atağa yine girebilir,onun hazırlıklarını yapıyorlar zaten:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt