Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!
Kırmızı 808 ve beraberinde yeni nesil s40'lı asha 306 geldi Nokia Shoplarda bulabilirsiniz Benden de inceleme gelecek Lumia 800 Yarım incelemesi de :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bekliyoruz gardaş.

codblackops2

codblackops2

Üye
Beklemedeyiz :hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Ben de :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bulursaniz alirsiniz:D

doctorrr

doctorrr

Üye
hadi bağalım :spr

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet tahminlerin ustunde satis yapiyor 808. Nokia Turkiye ikinci parti 808i bile istemeye hazirlaniyor globalden:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bugün bir Nokia shopda satış müdürü ile konuştum 808 baya iyi satıyormuş ve özellikle talep kırmızıya varmış gayet memnunlar 808 satışlarından şuan

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bugün bir Nokia shopda satış müdürü ile konuştum 808 baya iyi satıyormuş ve özellikle talep kırmızıya varmış gayet memnunlar 808 satışlarından şuan

ee adamlar kamera tutkunu. Adamın kriterine uyduktan sonra bu telefon iPhone 5ten bile güzeldir onlara. Yok onun yerine 700-800 liralık fotoğraf makinesi alırım üstüne para biriktirir telefon alırım diyorlarya işte hiçbiri bu telefonun yerini tutmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ee adamlar kamera tutkunu. Adamın kriterine uyduktan sonra bu telefon iPhone 5ten bile güzeldir onlara. Yok onun yerine 700-800 liralık fotoğraf makinesi alırım üstüne para biriktirir telefon alırım diyorlarya işte hiçbiri bu telefonun yerini tutmaz

Fotoğraf makinesi alaan daha iyi çeker ama makineyi cebine koyamazsın artı 808 kadar da şık durmaz

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ülkemizde kamera tutkunu insanlar cok satmasi dogal ve guzel aslinda :) fiyati da bana gore dogal

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet gokcen abim bu telefonu alanlar bir yandan da bir elinde makina ir elinde telefon tutmaktan bikmis insanlar genelde :ok2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1400-1450 arasıymış fiyatı.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ülkemizde kamera tutkunu insanlar cok satmasi dogal ve guzel aslinda :) fiyati da bana gore dogal

bence de fiyatına göre çok iyi bir telefon ama. Ama bunu anlamayanlar var. Sonuçta o boyuta o kadar kaliteli kamerası olan bir telefon. Adamlar sırf belle işletim sistemi diye telefonu ucuza satacak değil ya. 5 yıl boyunca uğraşmışlar o kamera için ve ayriyetten bu telefon belle işletim sistemli en iyi telefon yakında bu kalitede kameraları nokianın başka telefonlarında da göreceğimiz kesin. Yani bu telefon kamera açısından bi nevi deneme amaçlı çıktı. Çokta başarılı oldu.

doctorrr

doctorrr

Üye
iyiymiş te keşke gs3 gibi tantanayla getirselerdi iyi reklam olurdu :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt