OttomaN TigeR
Üye
Gelirsen mutlaka haberim olsun
Abi bi bakarsın WP8 li cihazın kutudan çıkışını Ankara da beraber çekerizBu arada okul açılmadan Ankaraya gelme ihtimalim var abi
Abi o zaman da iki kere 1300 TL vermiş gibi olurum içim acır
Hadi bakalım kuzum sabırsızlıkla bekliyoruz
Sağol abim
Gelirsen mutlaka haberim olsun
İnşallah kardeşim benim.
Az kaldı az
- - - Eklendi - - -
Tamam abi merak etmeAngara yı bi gezdirirsin artık.
Bu 808'e wp8 güncellemesi getirirse nokia tavan yapar satışlarda böyle bi imkan varmı?
Gelseydi iyiydi
Yok kardeşim.
Belle ile geldi 808 Wp8 olamazBu 808'e wp8 güncellemesi getirirse nokia tavan yapar satışlarda böyle bi imkan varmı?
İnşallah kardeşim benim.
Belle ile geldi 808 Wp8 olamaz
Çekirdeği mi değiştirmek gerekiyor
Gökçen abi bana bi N9 lu güzel bi imzalık resim yapıverirsin artıkın bi müsait zamanında
- - - Eklendi - - -
Aslında işin teknik detaylarına inersek gelebilir ama gelmez.
Çekirdeği mi değiştirmek gerekiyor
MeeGo nun içinde keşke Symbian kadar uygulama olsa bari daha iyi olurdu.Aklıma geldikçe üzülüyorum MeeGo ya
Gökçen abi bana bi N9 lu güzel bi imzalık resim yapıverirsin artıkın bi müsait zamanında
- - - Eklendi - - -
Aslında işin teknik detaylarına inersek gelebilir ama gelmez.
- - - Eklendi - - -
Yalnız izleyip dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum da FP2 videosunu izleyin Nokia symbianı gittikçe MeeGo ya benzetiyor.
Sanmam hacı wp8 almaz.Bu 808'e wp8 güncellemesi getirirse nokia tavan yapar satışlarda böyle bi imkan varmı?
MeeGo nun içinde keşke Symbian kadar uygulama olsa bari daha iyi olurdu.Aklıma geldikçe üzülüyorum MeeGo ya
Herkes almaz demişte belli olmaz belki nokia bir süprüz yaparSanmam hacı wp8 almaz.
başım gözüm üstüne Can'ım
Gökçen abi bana bi N9 lu güzel bi imzalık resim yapıverirsin artıkın bi müsait zamanında.
Hünkarımız onun boot'unu loader'ını yer...
Bootloader ı açmak gerekiyor.
Herkes almaz demişte belli olmaz belki nokia bir süprüz yapar
başım gözüm üstüne Can'ım
- - - Eklendi - - -
Hünkarımız onun boot'unu loader'ını yer...
Belli mi olur değil mi?Herkes almaz demişte belli olmaz belki nokia bir süprüz yapar
Bu aralar yoğun sanırım,
Microsoft un böyle birşeye izin verme imkanı yok ki Nokia da böyle birşeyi asla yapmaz kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Bir de custom rom yapar Jelly Bean i yaptığı gibi ooh miss
Belli mi olur değil mi?ama WP8'li pureview cihazlar 808'in işini kat kat görür...
Belli mi olur değil mi?ama WP8'li pureview cihazlar 808'in işini kat kat görür...
- - - Eklendi - - -
Bu aralar yoğun sanırım,
Zaten o tasarımı bozamazlar canım, o donanımı nereye koyacaklar...
Kamera da o kadar iyi olamayacaklar bence abiMalum tasarım var
Yoğunluğunu fark ettim, ne portluyor diyede merak ediyordum.Çok meşgul abi nowa 3 ü portluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?