İbo Bey
Üye
Kıraç'ın kaseti çıkacak diye reklam amaçlı birilerine saldırdığını hiç görmedim :eksi: Hem Kıraç'ın reklama ihtiyacı var mı ki? Şu anda Türkiye'de reytng rekorları kıran dizilerin çoğunda Kıraç'ın müzikleri var, emeği var (Örnek: Bir İstanbul Masalı, Aliye...)Originally posted by DeLmIrA@Jul 5 2005, 04:35 PM
ben ceza derim..aslinda 1 ay once sorsalar kirac derdim ama bu yedigi haltla gozumden dustu
kaseti cikacak, reklam olsun die milletin muzigine, kisiligine,tarzina laf atilmazki...
[post=103819]Quoted post[/post]
ceza nın ceza sahası, panaroma harem , rude boy vs. bad boy,alaturka cesmesi, veya dier şarkıları sen dinlemedin heralde ki bilmiosun kaç tane rap d,nledin demişsin ben dinlediimi iddiia etmiyorum sen sewdiin sanatcıyı savunucam die doğrulardan vazgecıyosun bence biraz daha ii dinle şarkıları yada şarkılarda gecen küfürlü kelimeler sana göre normal ayrıca ceza kendini rapci sanıo fakat rock festivallerinde boy gösterıoo işteOriginally posted by UndeRqRo.uNd@Jul 6 2005, 05:54 PM
kaç tane rap dinlediniz acaba !hareket ve aynı müzik
ayrıca cezanın hanqi şarkılarında küfür var yazar mısınız
[post=104474]Quoted post[/post]
hı hı evet öle öle cok ii anlıorum sizin gibileri ne biliosun sesimin çıkmayacaını yaa herkesi kendiniz gibi zannediosunuz ayrıca ben burada siizn ceza yı sevmeniz veya sevmemeniz konusunda yorum yapmamıştım sadece küfürü göster dediniz ve gösterdim...Originally posted by vormound@Jul 6 2005, 06:56 PM
nerede boy gosterdıgı fark etmez... eger sen sadece kufurlere takılı kalırsan heralde bu konu hakkında bı yorumun olmaz.. cezanın yerıne bı baskası cıksa ve amerıkalı falan olsa anana bacına sovse gıkın cıkmaz... ceza soyledımı suc olur... bence kıraç ne olursa olsun baskasını karalamaya hakkı yok... sen ılk once bı sozlerın dıkkat bak bakalım turkıyede kac kısı dogruları soyleyebılıyo ve ıstedıgı gıbı muzık yapıyo.... :eksi:
ama bı sık daha olsaydı sago dıye... :artı:
[post=104517]Quoted post[/post]
Kıraç'ın kaseti çıkacak diye reklam amaçlı birilerine saldırdığını hiç görmedim :eksi: Hem Kıraç'ın reklama ihtiyacı var mı ki? Şu anda Türkiye'de reytng rekorları kıran dizilerin çoğunda Kıraç'ın müzikleri var, emeği var (Örnek: Bir İstanbul Masalı, Aliye...)Originally posted by İbo Bey+Jul 6 2005, 06:08 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(İbo Bey @ Jul 6 2005, 06:08 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-DeLmIrA@Jul 5 2005, 04:35 PM
ben ceza derim..aslinda 1 ay once sorsalar kirac derdim ama bu yedigi haltla gozumden dustu
kaseti cikacak, reklam olsun die milletin muzigine, kisiligine,tarzina laf atilmazki...
[post=103819]Quoted post[/post]
Originally posted by mAd_girL@Jul 6 2005, 04:58 PM
tabiki kırac ki ceza sahnede küfür söleyecek kadar terbiyeli bi sanatcı (ayrıca kırac haklı bütün rap cilerin yaptıı tek tip hareket ve aynı müzik bide şarkı diyip söledikleri şeyin arasında küfür sölemeleri cezanın bi cok şarkısıda küfür içeriyoo zaten) :wacko:
[post=104453]Quoted post[/post]
Originally posted by UndeRqRo.uNd@Jul 6 2005, 04:19 PM
kesinlikle cevabım C.E.Z.A. , o şer..... ve o... insan memleketini savunan, memeleketi için namusuyla çalışan insana eroinman dedi,
ben olsam cezanın yerinde söylediklerimi tek tek yaptırtırdım,
1000lerce kıraç var fakat CEZA 1 tane, öncümüz ve büyüqümüz ceza 'ya başarılar diler ve kendisi de ne kadar saldırılsa saldırılsın yoluna sonuna kadar devam etmesini dilerim...
[post=104424]Quoted post[/post]
Originally posted by _Cihan_+Jul 7 2005, 12:10 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(_Cihan_ @ Jul 7 2005, 12:10 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mAd_girL@Jul 6 2005, 04:58 PM
tabiki kırac ki ceza sahnede küfür söleyecek kadar terbiyeli bi sanatcı (ayrıca kırac haklı bütün rap cilerin yaptıı tek tip hareket ve aynı müzik bide şarkı diyip söledikleri şeyin arasında küfür sölemeleri cezanın bi cok şarkısıda küfür içeriyoo zaten) :wacko:
[post=104453]Quoted post[/post]
Kıraç'ın hangi şarkısında küfür war ki??Originally posted by endoplazmix_550@Jul 7 2005, 08:19 PM
tabi ki kıraç hem sagopo nun şarkılarında küfür yok mu?
[post=105234]Quoted post[/post]
Yanlış anlamışın altan kardeşimOriginally posted by _aLTaN_@Jul 8 2005, 12:36 PM
Kıraç'ın hangi şarkısında küfür war ki??:
[post=105593]Quoted post[/post]
Yanlış anlamışın altan kardeşimOriginally posted by İbo Bey+Jul 8 2005, 12:40 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(İbo Bey @ Jul 8 2005, 12:40 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-_aLTaN_@Jul 8 2005, 12:36 PM
Kıraç'ın hangi şarkısında küfür war ki??:
[post=105593]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?