KINGROOT - The One Click Root Tool v4.1.0

Sponsorlu Bağlantılar

AktivasyoneL

Üye
telefonumda denedim bu uygulamayı başarılı da oldu önce ama telefonu kapatıp tekrar açınca Custom binary blocked by FRP. diye hata verdi. Kendi yazılımını atmadikça da açılmadı telefon. Nitekim knox korumalı cihazlarda kullanmayın
Telefon modeli ne

AktivasyoneL

Üye
kımısı kalıyor dıyor ama pc de yapılmazsa

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Elinize sağlık.Yalnız çoğu yazılımda işe yaramıyor çünkü htc lg samsung artık kendi yazılım guvence sistemlerini devreye soktuklarından programlar etkili olmuyor

cihad41

Üye
Rootu nasil geriye alabiliriz
Supersu diye bir program da yüklenmedi telefonuma. Ben hepsini sildim uygulamaların sorun olur mu
Kinguser içinde bir şey buldum ordan unroot ettim galiba oldu şimdi Kinguser uygulamasını açmıyor unroot oldu galiba

Emre

Üye
:tşk:

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Rootu nasil geriye alabiliriz
Supersu diye bir program da yüklenmedi telefonuma. Ben hepsini sildim uygulamaların sorun olur mu
Kinguser içinde bir şey buldum ordan unroot ettim galiba oldu şimdi Kinguser uygulamasını açmıyor unroot oldu galiba

Dediğim gibi guvenlik devreye girdiğinnden yuklenmedi root olmadı zaten yazılımları silmen yeterli :)

AktivasyoneL

Üye
Yeni sürüm çıktı

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar benim casper via t7d adlı tabletim çok uğraşmadım ama en popüler root programlarını denedim hiçbiri rootlamadı ne yapabilirim?

Sent from mtalk using lumia 950

Takipçi Satın Al

Üst Alt