Kingdom & Lord hakkında sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

k10t10

k10t10

Üye
    Konu Sahibi
Kingdom & Lord hakkında sorularım var.
Merhaba arkadaşlar kingdom and lord oynunda popilasyon limitini nasıl artırabilirim ve tarihi ileri almaktan başka bildiğiniz taktik , hile vs. varmı ? veya bildiğiniz şeyleri yazabilirmisiniz? | Şimdiden teşekkürler...
EDİT:Telefonum c3(320x240)

Skymich

Skymich

Üye
kardeş Kuleler bölümündeki kuleleri inşa et öyle yükseliyo ... [çiftlikteki ekinleri toplamanı önermem. arkadaşların zaten sana enerji veriyo ben 34 lvl'im hediye kutumda 34 hediye var ama alamıyorum enerjim olduğu için.]

kuleler derken Kütüphane felan varya o bölümü diyorum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hile yok malesef saat tarih ayarından başka

k10t10

k10t10

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar erken yanıt beklemiyordum :D | Hepinize teşekkürler

Skymich

Skymich

Üye
GL artık oyunlara hile yapmıyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ısa oyunların hepsinde hile var sadece oyunun hilesini çözemiyorlar aksi taktirde gameloft oyundan ekran görüntüsü alamaz hileyi kullanıp bölümleri açıyorlar sonra ekran görüntülerini alıyorlar :cigara:

Skymich

Skymich

Üye
ısa oyunların hepsinde hile var sadece oyunun hilesini çözemiyorlar aksi taktirde gameloft oyundan ekran görüntüsü alamaz hileyi kullanıp bölümleri açıyorlar sonra ekran görüntülerini alıyorlar :cigara:

bilmiyorum ama ben araştırıyorum hileleri olmuyor. ama çözemedikleri için paylaşamıyorlar heralde. haklısın :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hileler karışık olarak kodlanıyor class dosyalarına herhalde :cigara:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
olmaz o değildir gameloft hilelerinde genelde 1 3 7 9 sayılarını karışık olarak kullanıyor :cigara:

Skymich

Skymich

Üye
olmaz o değildir gameloft hilelerinde genelde 1 3 7 9 sayılarını karışık olarak kullanıyor :cigara:

dene ben her gün hile kullanıyorum oyunda ama green farmın kötü yanı en fazla 30 lvl olabiliyorsun

0123# green farm hilesi bu bende uygulama var Hile kitabı diye orada bütün hileler yazıyor

maxiceppro

maxiceppro

Üye
Kraliyet binasi(kingdoms) yap artar. Sana bir tavsiyem hile yapma ben yaptım 600k param var 350 tane elmasım var ama güzelim oyunun tadı kalmadı :)

lavara123

lavara123

Üye
Kardeş Birde Enerji Hilesi Var:
Oyundayken bekle ekran kapnıncaya kadar(yani kararıncaya kadar) sonra sürdür de enerji oluyor ;)

adler03

Üye
enerji komşulardan da alınabiliyor.

k10t10

k10t10

Üye
    Konu Sahibi
Bir de payout diyo o ne ?

adler03

Üye
dekorasyon öğelerini binaların yanına yerleştiriyorsun.Bunların da herbirinin kendi yüzdelik artışları var. Öğelerden kazandığın geliri bunlar sayesinde katlayıp artırabilirsin.

k10t10

k10t10

Üye
    Konu Sahibi
Saol

adler03

Üye
Rica ederim.

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
Bende Turkce Sizde ?