King Of Fighters Exterme (KOF) Türkçe.Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

renta

Üye
emeğine sağlık güzel

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
[sıze=7]emeğine Sağlik Kardeş[/sıze]

eroyeren

eroyeren

Üye
süper bi youn bu çok sağ ol

jenshua

Üye
arkadaşlar winrar halinde indirdikten sonra extracting files dicez yeni klasöre geliyor o dosya sonra napcaz lütfen cevap pls

bookcase

Üye
açılıyo oyna gireceğim anda oyun kapanıyo neden.saolasın ama yardım edersen çok sevinirim.

srsrimali

Üye
helal kardeş cok kıyak oyun

Dwyane_Wade

Üye
tskkürler

alsec_

Üye
benim telefonda oyuncuları sectikten sonra tam oyuna girecegim zaman atıyor ne yapmalıyım telefon n70 cvp yazın

maximum63

Üye
bu tarz oyunlara bayılıyorum. ve hemen indiriyorum... paylaşım için çok teşekkürler...

shingo

Üye
eline sağlık. mamy 6600 da calıstırmış bende hemen istiyorum. paylaşımlara dvm :)

alsec_

Üye
kardesim mesaj yazdık ilgilenen bir arkadas bile yok yaaaaa

kal3us

Üye
kardeş bir bakarmısın 6630 yüledim fakat oyuncuları seçip oyuna girmek istediğim zaman oyun kapanıyor sizce neden olabilir

6630 s60 olduğunu sanmıyorum modellerle fazla aram yokdur ama 6600 da dene eğer takıdııın birisinin varsa yada diğer s60 cep telefonlarında

alsec_

Üye
arkadaslar bende n70 var ama adam sectikten sonra tam oyuna gircegi zaman atıyor ne yapmalıyım ltfn yardım cı olunnnnn

batur21

batur21

Üye
eline sağlık

proftunc

Üye
ya pardon kıng of fıgters ın 6233 ıcın uyumlusunu var mı bana gonderırsen sevınırım.haber bkelııorum

KISSfromTheH3LL

KISSfromTheH3LL

Üye
tşkLer.

feu21

Üye
güzel saol kardeş

--------------- Ekleme ---------------

:sn: nbr arkadaş li
nk n70 de calışmıo

ceyranci

Üye
6630,6600,n70 de çalıştıramayanlar için 2. sayfada bi yama var.sanırım o yamayı yukledikten sonra oyun çalışıyor.yorumlardan anlasılan bu.bende de 6600 var.adamları sectikten sonra oyun kapanio.ama henuz yamayı yuklemedim,onu indirdikten sanırım problemsiz bi şekilde çalışacak.kesinlikle super bi boyundur.16MB yani helal olsun yapanlara...

byrona

Üye
ßildiğim KadarıyLa bluetooth'u var Sanırım karşılıKlıda oynanıyor..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar king of fighters'ın fix'ini buldum buyrun indirin

İndirdiğiniz 6R33.APP uzantılı klasörü oyunu kurduktan sonra E:/System/apps/6R33 klasörüne atın.

İndir:
PaŞa Hoş GüzeLde lingi DüzeLtsen DAha Hoş olaCak ama .:megafon:

kanarasa

Üye
link ölü

Üst Alt