iphone 5 bile sıkıntısız oynattı oynatmazmı ya snapdragon 800 akarGTA SA yükleyeyim de bakalım... 2.4 GB da az değilmiş.![]()
iphone 5 bile sıkıntısız oynattı oynatmazmı ya snapdragon 800 akar

Bende telefonumu batarya değişimi için rootlu ve sayaç 0x1 halinde iken resmi servise vermiştim dahili batarya, güç tuşu değişimi ve harici batarya değişimi yaptılar. Servisin tecrübesine göre yada tamamen şansa göre değişiyor bence.Valla servisten servise değişiyordur herhâlde. Bizi samsung tam 2 ay oyaladı ve garanti kapsamında olan bir arızaydı. Sonunda zorla para iadesi ile kurtulduk o lanet servisten.
Ben şahsen hiç iyi deneyimim olmadı bu yana kadar samsung servisleri ile ama şans meselesi de olabilir.

Şansa bek be benimde vuruk var acaba komple kasayı değiştirirler mi?şans işi geçen bi sitede adam batarya tutmuyor diye yollamış kasaya kadar bedava değiştirmişler, oyun kasıyosa servis ne yapsın

Çoğu root ney custom rom ney bilmiyor ve direk format atıyor. Bilseler garanti dışı deyip geri verirler.Bende telefonumu batarya değişimi için rootlu ve sayaç 0x1 halinde iken resmi servise vermiştim dahili batarya, güç tuşu değişimi ve harici batarya değişimi yaptılar. Servisin tecrübesine göre yada tamamen şansa göre değişiyor bence.
Ben lollipopta gta sanandres oynayamadım oyundan attıOynatmazsa "oyun ART ile uyumsuz" der kıvırırım.![]()
KitKattayım sorunsuz.Ben lollipopta gta sanandres oynayamadım oyundan attıKitKattayım sorunsuz.

Evet uyuz oldum mc5 te çalışmıyor.Ciddi mi? Zaten iptal ettim yavaş yavaş iniyordu.![]()

Evet uyuz oldum mc5 te çalışmıyor.
KitKat candır dark teması yeter![]()
NOVA 4 gelse de...NOVA 3'ü indirdim o kadar ama oda oyundan atıyor ne iş anlamadım maliT628 desteklemiyor heralde yüklenip atmasıda bir acayip.?MC5 de ayrı bir çöp oyun, bence.NOVA 4 gelse de...
NOVA 3'ü indirdim o kadar ama oda oyundan atıyor ne iş anlamadım maliT628 desteklemiyor heralde yüklenip atmasıda bir acayip.?
bende doğuştan kasa açıklığı var bi de arka kapak lekelendi geçmiyo lekelerŞansa bek be benimde vuruk var acaba komple kasayı değiştirirler mi?
Sans ya![]()

Denerim silmediysem tabiSatın mı aldın? Korsan yüklediysen farklı bir apk ile dene.

Hahahbende doğuştan kasa açıklığı var bi de arka kapak lekelendi geçmiyo lekeler![]()
o eski plastik öyle ya S4 gördüm sanki bir noktadan ok çizmişler gibi duruyor. Note 3'ten sonra Düzelttiler o vurduktan sonraki ok izini
Note 2'ye black edition gibi bir kapak varsa ondan al baya kaliteli onlar.