Haber Kimse general mobilein servisine laf etmesin sSamsung daha beter!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
GTA SA yükleyeyim de bakalım... 2.4 GB da az değilmiş. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Valla servisten servise değişiyordur herhâlde. Bizi samsung tam 2 ay oyaladı ve garanti kapsamında olan bir arızaydı. Sonunda zorla para iadesi ile kurtulduk o lanet servisten.
Ben şahsen hiç iyi deneyimim olmadı bu yana kadar samsung servisleri ile ama şans meselesi de olabilir.
Bende telefonumu batarya değişimi için rootlu ve sayaç 0x1 halinde iken resmi servise vermiştim dahili batarya, güç tuşu değişimi ve harici batarya değişimi yaptılar. Servisin tecrübesine göre yada tamamen şansa göre değişiyor bence.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Amaan, ay sonu 2.4GB inmiyor beyler. Hiç bekleyemem onu, ttnet sağ olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve avast
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
konu degişmiş :D
Servis olarak telpa bir numara desek dogrudur gmd diye kestirmeyelim ki ülkemizde telpaya destek var, ilgi ve hizmette sınır yok ;)
oyun kasma konusuna gelirsek ben hic rastlamadım
kasan oyunda grafik ss leri vardır cihazda ki romda kısıtlı veya aksine davranış varsa oyunda cihazda masumdur suclu romu yapanlardır
Ayrıca armv7 setleri herzaman favorimdir yeni nesil diye diye ömrümü yediler :D

MaxipmaN

Üye
şans işi geçen bi sitede adam batarya tutmuyor diye yollamış kasaya kadar bedava değiştirmişler, oyun kasıyosa servis ne yapsın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şans işi geçen bi sitede adam batarya tutmuyor diye yollamış kasaya kadar bedava değiştirmişler, oyun kasıyosa servis ne yapsın
Şansa bek be benimde vuruk var acaba komple kasayı değiştirirler mi? :D
Sans ya :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bende telefonumu batarya değişimi için rootlu ve sayaç 0x1 halinde iken resmi servise vermiştim dahili batarya, güç tuşu değişimi ve harici batarya değişimi yaptılar. Servisin tecrübesine göre yada tamamen şansa göre değişiyor bence.
Çoğu root ney custom rom ney bilmiyor ve direk format atıyor. Bilseler garanti dışı deyip geri verirler.
Bilmem artık tecrübe'mi yoksa başka bir şey mi. Tam 3 kere yolladık cihazı ve her seferinde format atmışlar ve öyle bırakmışlar ve bunun için her yollamada 2-3 hafta bekledik.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende doğuştan kasa açıklığı var bi de arka kapak lekelendi geçmiyo lekeler :ehe
Hahah :D o eski plastik öyle ya S4 gördüm sanki bir noktadan ok çizmişler gibi duruyor. Note 3'ten sonra Düzelttiler o vurduktan sonraki ok izini :D Note 2'ye black edition gibi bir kapak varsa ondan al baya kaliteli onlar. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Yalnız bu konu ne olmuş böyle başlığa bakıyorum ve içeriğe bakıyorum tamamen farklı :D

Saracen Yusuf

Üye
Iyi para say iyi cihaz al kasmaz