Kimmiş Adminmiş

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bensiz kavga yok gençler.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve smartphone007

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Bana en son casus un Furkan olduğunu ve kendisinin Polat abi ve diğer hesabının @polam234 olduğunu söylemişti :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
smartphone007

smartphone007

Üye
Benim ya ifade yasak o yüzden kullanmıyorum

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Gruptan ayrıldım artık @kim şeref yoksunu arkadaştan sıkıldım onun yüzünden üç gündür Polat abiyle aramız çok iyi değil, ve hâlâ da grubu izlediğini düşünüyorum. Gruba bir süre katılmam herhalde Polat abi ile bu meseleyi aramızda az çok hallettik, bir daha konusunu açmamaya çalışacağız ama gruba döndüğümde bir şekilde yine o suclamalarla felan karsilasmaktan korkuyorum. Grup eski haline donup de biraz ortalik duruldugunda haber verirsiniz bana artik. : )

• Beğen
Tepkiler: KingDroid ve smartphone007

MaxipmaN

Üye
karnım ağrıdı :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne oluyor burda gençler ? Kanınız kaynıyor galiba ;)

@Safak

@Safak

Üye
Gruptan ayrıldım artık @kim şeref yoksunu arkadaştan sıkıldım onun yüzünden üç gündür Polat abiyle aramız çok iyi değil, ve hâlâ da grubu izlediğini düşünüyorum. Gruba bir süre katılmam herhalde Polat abi ile bu meseleyi aramızda az çok hallettik, bir daha konusunu açmamaya çalışacağız ama gruba döndüğümde bir şekilde yine o suclamalarla felan karsilasmaktan korkuyorum. Grup eski haline donup de biraz ortalik duruldugunda haber verirsiniz bana artik. : )
Edu noldu olum boyle kim kimis muhabbeti yuzunden yapmayin boyle

shooter9112833

Üye
Hoşçakalın

Takipçi Satın Al

Üst Alt