yanlis anlasilmasi normalde yani ben sala k degilimki kimlerin online oldugunu konudan ogreniyim ozellikle mesaji editledim ve online olanlar ben yazsin dedim yazicaklari basit bir ben diarada olur böyle şeyler sıkma canını![]()
Bazı kişiler herşeyi abartmayı ve kişiyi haksız çıkarmayı küçük dùşürmeyi çok sevdığinden kaynaklanıyo sen rahat ol konuda herşey açıkyanlis anlasilmasi normalde yani ben sala k degilimki kimlerin online oldugunu konudan ogreniyim ozellikle mesaji editledim ve online olanlar ben yazsin dedim yazicaklari basit bir ben di
butun keyfim yerime gelditakma bak ben burdayım![]()
saolun arkadaslar 
konunun kapatılmasına sebep oldum kusura bakma amakonudaki amacim kimlerin online oldugunu ogrenmek degildikiama malesef planimi gerceklestiremedim
beni savunan arkadaslara tesekkurler

her kapatilan konuya bir konu acildigini nerde gordun bu konu o konunun bi aciklamasiydikonu kilit olmasaydi oraya yazwrdim ayrica bu kategorinin adi konu disi insanlar istedikleri konuyu acmakta serbest
![]()
İsteyen istediği her konuya yorum yapabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez.Konuyu abartanlar kendilerini bişey sananlardır senin bi suçun yok. Ben yazmayı beceremeyen arkadaşlar var herşeye yorum yapma gereği duyanlar mesela.
Benim aksi yönde bi sözüm oldu mu ? Bence kasma kendini
o dediğin gereksizler için geçerli.
----------Eklendi @ 14:21:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:10 ----------
İsteyen istediği her konuya yorum yapabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Açıklamasını konuyu kapatan arkadaşa yaparsın dostumher kapatilan konuya bir konu acildigini nerde gordun bu konu o konunun bi aciklamasiydikonu kilit olmasaydi oraya yazwrdim ayrica bu kategorinin adi konu disi insanlar istedikleri konuyu acmakta serbest
![]()
Ayrıca ne zaman HER konuya müsade ettik ki Konu dışında kaldı ki sen her konuyu Konu Dışına açabilesin ?