kimler online konusu hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
kimler online konusu hakkinda
konudaki amacim kimlerin online oldugunu ogrenmek degildiki :eller: ama malesef planimi gerceklestiremedim :grrr: beni savunan arkadaslara tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
arada olur böyle şeyler sıkma canını :oke:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
arada olur böyle şeyler sıkma canını :oke:
yanlis anlasilmasi normalde yani ben sala k degilimki kimlerin online oldugunu konudan ogreniyim ozellikle mesaji editledim ve online olanlar ben yazsin dedim yazicaklari basit bir ben di

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
yanlis anlasilmasi normalde yani ben sala k degilimki kimlerin online oldugunu konudan ogreniyim ozellikle mesaji editledim ve online olanlar ben yazsin dedim yazicaklari basit bir ben di
Bazı kişiler herşeyi abartmayı ve kişiyi haksız çıkarmayı küçük dùşürmeyi çok sevdığinden kaynaklanıyo sen rahat ol konuda herşey açık

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
saol :)

pelın_

takma bak ben burdayım:ehe

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
Konuyu abartanlar kendilerini bişey sananlardır senin bi suçun yok. Ben yazmayı beceremeyen arkadaşlar var herşeye yorum yapma gereği duyanlar mesela.

pelın_

ınsanlar bazen abartıyo belkı bılmeden bızde yapıyoruz ama onemlı olan nıyet boşver

• Beğen
Tepkiler: Masha

pelın_

ıyı sevındımm

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil :) forumdakilerle aram bozulmasin yeter :) o yorumlardan sonra ztn plana gecemezdim :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ohoo her kapatılan konuya konu açarsanız..

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
her kapatilan konuya bir konu acildigini nerde gordun bu konu o konunun bi aciklamasiydi :oke: konu kilit olmasaydi oraya yazwrdim ayrica bu kategorinin adi konu disi insanlar istedikleri konuyu acmakta serbest :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
her kapatilan konuya bir konu acildigini nerde gordun bu konu o konunun bi aciklamasiydi :oke: konu kilit olmasaydi oraya yazwrdim ayrica bu kategorinin adi konu disi insanlar istedikleri konuyu acmakta serbest :oke:

o dediğin gereksizler için geçerli.

----------Eklendi @ 14:21:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:10 ----------

Konuyu abartanlar kendilerini bişey sananlardır senin bi suçun yok. Ben yazmayı beceremeyen arkadaşlar var herşeye yorum yapma gereği duyanlar mesela.
İsteyen istediği her konuya yorum yapabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
buda konu disi actigim konu normal konularin disinda bi konu ayriyeten gerek duymasam acmazdim kimler online konusuna bakmadin heralde

Masha

Masha

Üye

o dediğin gereksizler için geçerli.

----------Eklendi @ 14:21:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:10 ----------

İsteyen istediği her konuya yorum yapabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Benim aksi yönde bi sözüm oldu mu ? Bence kasma kendini :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Açıklamasını konuyu kapatan arkadaşa yaparsın dostum :oke:Ayrıca ne zaman HER konuya müsade ettik ki Konu dışında kaldı ki sen her konuyu Konu Dışına açabilesin ? :)
Sen yine istediğin konuyu istediğin bölüme açmakta özgürsün tabi,biz taşırız :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
biz bu gidişle tartışma moduna gircez :ehe boşver salla gitsin :ehe istiyorsan sil yada kilitle canın saolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt