Kimler facebook ta...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
silemezsin git şifreni değiştir bir kağıda çok uzun bişeyler yaz aklında tutma şifreni değiştir hesabı dondur sonra kağıdı at bidaha kimse giremez ve arkadaşlarının profilinde bir anda yok olursun :)

dondurdugum da nedense 1 saat içinde 10 dan fazla mesaj geliyor telefonuma neden dondurdun diye açıyorum tekrar .olmaz oyle silmem lazım .şifreyi degiştirdim ama herkeze hatırlamıyorum desem bana 5 dakkada şifreyi degiştiriler silme yolunu arıyorum
 


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek:

Sayfasına girdiğinizde

Bir daha Facebook’u kullanmayacağınızı düşünüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, bunu sizin için halledebiliriz. Fakat bu işlemden sonra hesabınızın tekrar etkinleştirilemeyeceğini, ayrıca eklediğiniz bilgi veya içeriklere erişemeyeceğinizi hatırlatırız. Hesabınızı silmek istiyorsanız, "Gönder" düğmesine tıklayın.

Şeklinde bir sayfa açılıyor. Gönder'e tıkladığınızda açılan pencere "Hesabını kalıcı olarak silmek üzeresin. Emin misin?" şeklinde bir uyarı ve şifreniz soruluyor. girdikten sonra 14 günlüğüne hesap donduruluyor. 14 gün içerisinde giriş yapmazsanız tamamen siliniyor.
 
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Galiba Maxicepte Facebook Kullanan Az Kişi Var :off::off:
 
'Patron

'Patron

Üye
Facebbokmu one ya.nerenin kazasi[/url]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt