Hani nerde akım :islik :ehe Enes'i çarpıyor... Dikkat et seni de çarpmasın...
Praetor Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Hani nerde akım Genişletmek için tıkla ... Enes'i çarpıyor... Dikkat et seni de çarpmasın...
Mert' Alıntı: Hani nerde akım Genişletmek için tıkla ... Enes'i çarpıyor... Dikkat et seni de çarpmasın...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Enes'i çarpıyor... Dikkat et seni de çarpmasın... Genişletmek için tıkla ... Taktı bana yaa
Praetor' Alıntı: Enes'i çarpıyor... Dikkat et seni de çarpmasın... Genişletmek için tıkla ... Taktı bana yaa
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Taktı bana yaa Genişletmek için tıkla ... Ohaaaa Yunusları göremiyorum
haltie Üye minoo' Alıntı: Ata-Halit/Ata-Enes atışmasına bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... Genelde ben atıyorum Ata ''tutuyor''
minoo' Alıntı: Ata-Halit/Ata-Enes atışmasına bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... Genelde ben atıyorum Ata ''tutuyor''
Praetor Emekli Yönetici Evet senin tahtalar sürekli atıyor, birkaç tahtan o yüzden hep eksik Ben de tutup sana geri takıyorum.
Evet senin tahtalar sürekli atıyor, birkaç tahtan o yüzden hep eksik Ben de tutup sana geri takıyorum.
haltie Üye h@lit' Alıntı: Genelde ben atıyorum Ata ''tutuyor'' Genişletmek için tıkla ... Praetor' Alıntı: Evet senin tahtalar sürekli atıyor, birkaç tahtan o yüzden hep eksik Ben de tutup sana geri takıyorum. Genişletmek için tıkla ... örnekli açıklama: bknz: nasıl tuttu kıvranma tamam bu konuda sana bişey yapmıcam
h@lit' Alıntı: Genelde ben atıyorum Ata ''tutuyor'' Genişletmek için tıkla ... Praetor' Alıntı: Evet senin tahtalar sürekli atıyor, birkaç tahtan o yüzden hep eksik Ben de tutup sana geri takıyorum. Genişletmek için tıkla ... örnekli açıklama: bknz: nasıl tuttu kıvranma tamam bu konuda sana bişey yapmıcam
Praetor Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: örnekli açıklama: bknz: nasıl tuttu Genişletmek için tıkla ... Bakınız nasıl taktık Yine ve yine...
h@lit' Alıntı: örnekli açıklama: bknz: nasıl tuttu Genişletmek için tıkla ... Bakınız nasıl taktık Yine ve yine...