Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kime benziyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
bora006
Üye
beni de kimseye benzetemedi yazıııkkk
fufuf
Üye
manyak bise bu üye oldum btn arkadaslarm da baktı maksat muhabbettede var yaa çok güsel eline sağlıkkoptum
--------------- Ekleme ---------------
ee napıosunuz
fufuf
Üye
benii çook gariip kişilere bnzetti japon kadınlara bide öle saçmaa insanlara sasırdıım birz
ya saçma bise sandıım ama çook manyaak üsellbise buu yaa
Altun.
Üye
benide lamparda benzetti
dreamnoble
Üye
Mandy Moore
güzel bayan
canturgay
Üye
walla beni hiç tanımadığım adamlara benzettii.. ünlü olduklarından bile şüpeliyimm...
yav gaffurun resmini koydum nicolas cage ve saddam hüseyine benzetti muhahahaha koptum ya
by_bilinmez
Üye
ben neymişim yha
rob thomas, david beckham, cary elwes, michael vartan, ben stiller, tom cruise, ethan hawke
*esra_r*
Üye
benzerim yok gibi ... her resme farklı benzerler buluyor
nightdragon35
Üye
kevin richardson bu kimmiş yaw beni ona benzetti.ünlümü bu adam. gerçi yakışıklıda kerata.aynı ben
abi bu ne yaa.simdide hep bayan ünlülere benzetiyor beni.çok canımı sıktı bu .
claxmann
Üye
nicolas cage-trent reznor-luke perry-karoena kopoor(bayan)-gabriel byrine- vs vs....hadi diyelim ben bunlara benziyorum..dikkatinizi çekiyim..hiç biri türk değil..bunlar türkleri adam yerine koymuyolar galiba
XMEN_43
Üye
berk131415
Üye
xD HARRY POTTERE BENZIOM xDXD
Solamente
Üye
bissürü resim çıktı hatunlar herbiri birbirinden güzel bu ben güzelim anlamına mı geliii