Kimsin sen ?![]()
yaviz tanisalim senle![]()

yaşadığı yerden nefret eden sen miydin![]()
ya nefret etmiyorum da sevmiyorum burayi.izmirde yasamak isterdim

bu arada ben kerim.16 yasindayim![]()
izmir baydi artik 
Yaa hoca benim gibi 16 yildir izmirde yasasan sen de sıkılirdinizmir baydi artik
![]()

bu arada ben kerim.16 yasindayim![]()
Yaa hoca benim gibi 16 yildir izmirde yasasan sen de sıkılirdinizmir baydi artik
![]()

İzmir de mükemmel biyer sayılmaz![]()
- - - Eklendi - - -
16 yıldır aynı apartmanda aynı yüzlerle yaşıyorum![]()
simdi de manyak cocuklar var mesela asansorun icine asansor talimatlari ile ilgili bir sey asilsin hemen sokuyorlar bir ara cocuklar bizim elektrikle ugrasiyorlardi asagidan sartelleri kapatiyorlardi biz izmirde degilken kapatmislar dolaptaki butun yiyecekler bozulmus kurtlanmis falan yeni buzdolabi almak zorunda kaldik bir de ramazandaydik yani dusun halimizi apartman yoneticimize su saatleri ayri degil sen yanlis olcuyorsun fazla para oduyoruz deyip kizdirdilar adam kustu su saatlerini okumadi suyu kesceklerdi babam konusup ikna etti yoneticiyi boyle manyaklarla ayni apartmanda yasiyoruzDenizliye gelsen naparsin acaba
![]()

İzmir de mükemmel biyer sayılmaz![]()
- - - Eklendi - - -
16 yıldır aynı apartmanda aynı yüzlerle yaşıyorum![]()

Denizliye gelsen naparsin acaba
- - - Eklendi - - -
Denizliden 100.000kat iyidir![]()
neyse haci biz 2014te Yavizle İstanbula gidiyoz zaten 
Aynen Yavuz bende 16 yildir ayni apartmandayim kucukken hatirliyorum birileri asansore isiyordusimdi de manyak cocuklar var mesela asansorun icine asansor talimatlari ile ilgili bir sey asilsin hemen sokuyorlar bir ara cocuklar bizim elektrikle ugrasiyorlardi asagidan sartelleri kapatiyorlardi biz izmirde degilken kapatmislar dolaptaki butun yiyecekler bozulmus kurtlanmis falan yeni buzdolabi almak zorunda kaldik bir de ramazandaydik yani dusun halimizi apartman yoneticimize su saatleri ayri degil sen yanlis olcuyorsun fazla para oduyoruz deyip kizdirdilar adam kustu su saatlerini okumadi suyu kesceklerdi babam konusup ikna etti yoneticiyi boyle manyaklarla ayni apartmanda yasiyoruz

bizim apartmanda bi biz varız bi de zemin kattakiler var gerisi bomboş![]()
hangi semtte oturuyon sen?
Superhangi semtte oturuyon sen?