kim la bu yaviz?

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende tanımıyorum :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Picakci :sirit:

Legendary.

Legendary.

Üye
Kimsin sen ? :allalla:

Legendary.

Legendary.

Üye
Tanışalım bi o zaman :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bildigin yaviz iste pek bi ozelligim yok :D

Türe

Türe

Üye
Iyidir hostur yolu yokustur bardaklari tokustur.

Yani cok muhabbetimiz olamadi daha

Kerim.

Kerim.

Üye
yaviz tanisalim senle:D

doctorrr

doctorrr

Üye
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

İzmir de mükemmel biyer sayılmaz :D

- - - Eklendi - - -

16 yıldır aynı apartmanda aynı yüzlerle yaşıyorum :zzz:

Aynen Yavuz bende 16 yildir ayni apartmandayim kucukken hatirliyorum birileri asansore isiyordu :ohannes: simdi de manyak cocuklar var mesela asansorun icine asansor talimatlari ile ilgili bir sey asilsin hemen sokuyorlar bir ara cocuklar bizim elektrikle ugrasiyorlardi asagidan sartelleri kapatiyorlardi biz izmirde degilken kapatmislar dolaptaki butun yiyecekler bozulmus kurtlanmis falan yeni buzdolabi almak zorunda kaldik bir de ramazandaydik yani dusun halimizi apartman yoneticimize su saatleri ayri degil sen yanlis olcuyorsun fazla para oduyoruz deyip kizdirdilar adam kustu su saatlerini okumadi suyu kesceklerdi babam konusup ikna etti yoneticiyi boyle manyaklarla ayni apartmanda yasiyoruz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Denizliye gelsen naparsin acaba:D

- - - Eklendi - - -

Denizliden 100.000kat iyidir:zzz:

Denizlide iyi yaa o kadar da kotu degil forum camlik falan var gezilecek farkli yerler buluruz :ehe neyse haci biz 2014te Yavizle İstanbula gidiyoz zaten :pro:

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Aynen Yavuz bende 16 yildir ayni apartmandayim kucukken hatirliyorum birileri asansore isiyordu :ohannes: simdi de manyak cocuklar var mesela asansorun icine asansor talimatlari ile ilgili bir sey asilsin hemen sokuyorlar bir ara cocuklar bizim elektrikle ugrasiyorlardi asagidan sartelleri kapatiyorlardi biz izmirde degilken kapatmislar dolaptaki butun yiyecekler bozulmus kurtlanmis falan yeni buzdolabi almak zorunda kaldik bir de ramazandaydik yani dusun halimizi apartman yoneticimize su saatleri ayri degil sen yanlis olcuyorsun fazla para oduyoruz deyip kizdirdilar adam kustu su saatlerini okumadi suyu kesceklerdi babam konusup ikna etti yoneticiyi boyle manyaklarla ayni apartmanda yasiyoruz

bizim apartmanda bi biz varız bi de zemin kattakiler var gerisi bomboş :D

Üst Alt