oda ucuzlayacak tahtı devretti ellam![]()

işte nokia nın hatası hep model çıkarması. Aldıklarımız hemen eskiyor ama iphone öyle mi? Eskiden nokia da apple gibiydi hem marka prestiji yüksekti hemde pazarın açık ara lideriydi. Bu dönem 3650 - 6680 döneminde geçerliydi. Nserisinden sonra çıldırdı nokia. Sürekli yeni modeller kullanıcının aklını karıştıdı hep. Şu an c7 mi c6-01 mi alsam diye bende kararsızım.
işte nokia nın hatası hep model çıkarması. Aldıklarımız hemen eskiyor ama iphone öyle mi? Eskiden nokia da apple gibiydi hem marka prestiji yüksekti hemde pazarın açık ara lideriydi. Bu dönem 3650 - 6680 döneminde geçerliydi. Nserisinden sonra çıldırdı nokia. Sürekli yeni modeller kullanıcının aklını karıştıdı hep. Şu an c7 mi c6-01 mi alsam diye bende kararsızım.
1000 tlm olunca n8 alacam ben de mi AKLINDA SORUN OLAN KİŞİ olacam şimdi??
Uyuz oluyorum şu tür yorumlara!
--------------- Ekleme ---------------
İki telefon için fark yok diyenler de gerçekten abartmış.
N97 Nokia'nın eski amiral gemisi. Birçok yeni özelliği var. Artık sadece N97 Mini kaldı 1. el piyasada.
), N97'den yüksek hızlı işlemci (bu sayede internette gezinme hızını biz katlıyoruz
), hoş ve ince kasa ve 5 Mp kamera üstüne 500 küsür fiyat çok uygun kılıyor. 5800 yerine C5-03 alın derim ben çok memnunum 
ben 5 ay falan 5800 kullandım sonra n97 aldım forumda yazmıslar n97 parasının hakkı degıl 5800 la aynı yahu nresı aynı ben farkettıgım ozellıklerı yazıorm sızcede aynımı ?
1. Dokunmatık genıs ekranı=5800 a 10 basar hassaslıgı ve kalıtesı
2.hafızası=32gb
3.sarj suresı=5800da dolu bataryayla 1 fılm anca ızlıyordum n97de 3 fılm..
4.ısletım sıstemı aynı ama ben n97de ne takılma gordum nede radyosunda netınde donma.
5.vıngetlı ana ekran
6.q klavye görsel.mesajları ne kadarr hızlı yazarsanız tahmın edın
7.usb den sarj olma
8.sensor hassaslıgı.
9.5 mp. Kamera
10. Donanımları otomatık tanıma.
Yanı farkettıklerım bu kadar sızcede baya fark yokmu...
![]()
pardon kardeşim işteyim ya yanlıs yasmısm n97 yazıcaktım anlamıssınızdır yinede siz heraldeBiz burada N97 ile 5800'ı karşılaştırıyoruz N95 ile 5800'ı değil![]()