n97 sözde nokianın amiral gemisiydi, alalı yaklaşık 2 sene oluyor. telefonda desteklenen birçok özellik konulmuş ancak birincisi işlemcisi çok düşük bu yüzden sizi canınızdan bezdiriyor, ikincisi symbian işletim sistemi artık ya kendisini güncellemeli ya da bu kadar pahalı olan bir telefon için başka bir işletim sistemine nokia yönlenmeliydi. dokunmatik ekranı bu forumda bir arkadaş söylemişti; "BASTIRMATİK" hem güldüm hemde kızdım nokiaya ama haklı arkadaş. o zaman iphone 3gs çıkmıştı ve ikisi yarışıyorlardı chip forumlarında falan. bu telefona verdiğim parayı amorti edene kadar da bu telefonu kullanarak kendimi cezalandıracağım ve artık ben nokia almayacağım.
n97 için 32 gb hafızası var diyen arkadaşlara soruyorum doldumu hiç hafıza kartınız? ben 1 gb bile doldurmadım çünkü 434mb işlemcisi ve 75mb c hafızası olan bir telefonunuz varsa bu telefon uygulamalarda kasacak ve hafıza dolu sorunu verecektir. 2 uygulama (orta kaliteli uygulamalarda) bile açıkken kasılacak tlfnunuz. flash bellek olarak kullanacaksanız 32 gb bence çok daha az para verip flash bellek alın. benim hatamı yapmayın.