kim demiş n97 ile 5800 arasında fark yok. Bariz atla eşek kadar var..

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
android mi? Pehh :p

*-king-*

*-king-*

Üye
batarya olayı bıraz yanlıs bende 5800 var bende 3 tane en kotu 2 tane ızlıyorum ama batarya fazla ısınınca kendı kendıne resetlıyo onun ıcınde cama karsı ızlıyorum :ehe:

xxdama

xxdama

Üye
~undertaker~ arkadasIM.
BENDE. tele cfw atcam ama hangisini atacagimi bilemiyodum.
dedigin c6(n97)modun indirme linkini atarmisin? :]

ulaş213

ulaş213

Üye
N97 de android olamsada özellikleri yeterli : ))) ayrıca o parayı eder bu telefon : ) ki etmese 2. el piyasası 5800 gibi olur :D

Captaintox

Üye
n97 sözde nokianın amiral gemisiydi, alalı yaklaşık 2 sene oluyor. telefonda desteklenen birçok özellik konulmuş ancak birincisi işlemcisi çok düşük bu yüzden sizi canınızdan bezdiriyor, ikincisi symbian işletim sistemi artık ya kendisini güncellemeli ya da bu kadar pahalı olan bir telefon için başka bir işletim sistemine nokia yönlenmeliydi. dokunmatik ekranı bu forumda bir arkadaş söylemişti; "BASTIRMATİK" hem güldüm hemde kızdım nokiaya ama haklı arkadaş. o zaman iphone 3gs çıkmıştı ve ikisi yarışıyorlardı chip forumlarında falan. bu telefona verdiğim parayı amorti edene kadar da bu telefonu kullanarak kendimi cezalandıracağım ve artık ben nokia almayacağım.
n97 için 32 gb hafızası var diyen arkadaşlara soruyorum doldumu hiç hafıza kartınız? ben 1 gb bile doldurmadım çünkü 434mb işlemcisi ve 75mb c hafızası olan bir telefonunuz varsa bu telefon uygulamalarda kasacak ve hafıza dolu sorunu verecektir. 2 uygulama (orta kaliteli uygulamalarda) bile açıkken kasılacak tlfnunuz. flash bellek olarak kullanacaksanız 32 gb bence çok daha az para verip flash bellek alın. benim hatamı yapmayın.

Iqt

Üye
5800 kullanan arkadaşlar modlamadan bahsetmiş modlamayla bakacak olursak çok az fark var usb den başka bişeyle şarz olmuyor zaten 5800 32 gb hafıza var yazılmıs bizimki kendi hafızası yaklaşık 48 gb ye kadar yükseliyor kablosuzuz 5800 dan 2 kat daha iyi çekiyor evet 5mp kamera çok çok iyi çekiyor çekmesini bilirsen

eksi yanlarıda var ama 5800 dan çok daha üstün bi telefon kabul edin.

khytr89

khytr89

Üye
n97 kızaklı bir telefon.flexte sorun yaşatmış,yaşatıyor veya yaşatacak. 5800 ile kıyaslandığında aradaki fiyat farkını ödettirecek aman aman birşey yok n97 de. Ayrıca kütük gibi telefon.

Iqt

Üye
n97 kızaklı bir telefon.flexte sorun yaşatmış,yaşatıyor veya yaşatacak. 5800 ile kıyaslandığında aradaki fiyat farkını ödettirecek aman aman birşey yok n97 de. Ayrıca kütük gibi telefon.

kızakla ilgili hiç bir türlü problem yok. 5800 dan çok kalın değil yaklaşık

khytr89

khytr89

Üye
aman arkadaşlar.. sadece nokia değil tüm markaların kızaklı telefonlarından uzak durun....

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
5800 N97 İkiside İyi Telefon :D
MAXİHORT :D

Üst Alt