kim demiş n97 ile 5800 arasında fark yok. Bariz atla eşek kadar var..

Sponsorlu Bağlantılar

deadlydesire

deadlydesire

Üye
oda ucuzlayacak tahtı devretti ellam:D

khytr89

khytr89

Üye
işte nokia nın hatası hep model çıkarması. Aldıklarımız hemen eskiyor ama iphone öyle mi? Eskiden nokia da apple gibiydi hem marka prestiji yüksekti hemde pazarın açık ara lideriydi. Bu dönem 3650 - 6680 döneminde geçerliydi. Nserisinden sonra çıldırdı nokia. Sürekli yeni modeller kullanıcının aklını karıştıdı hep. Şu an c7 mi c6-01 mi alsam diye bende kararsızım.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
işte nokia nın hatası hep model çıkarması. Aldıklarımız hemen eskiyor ama iphone öyle mi? Eskiden nokia da apple gibiydi hem marka prestiji yüksekti hemde pazarın açık ara lideriydi. Bu dönem 3650 - 6680 döneminde geçerliydi. Nserisinden sonra çıldırdı nokia. Sürekli yeni modeller kullanıcının aklını karıştıdı hep. Şu an c7 mi c6-01 mi alsam diye bende kararsızım.

sana katılıyorum..

pcwolf

pcwolf

Üye

Nokia simdi apple gibi yapsa telefon satamaz bence.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
ne olursa olsun 5800 daha mantıklı bi seçim :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
neoldu kanka elinde n97 var da satamadın mı xD 500 lira farkla bırak da azıcık eklesinler değmez n97 ye o para ;)

accman

accman

Üye
1000 tlm olunca n8 alacam ben de mi AKLINDA SORUN OLAN KİŞİ olacam şimdi??
Uyuz oluyorum şu tür yorumlara!

--------------- Ekleme ---------------

İki telefon için fark yok diyenler de gerçekten abartmış.

abi bence yaza kadar bekle..n8-01 falan gündemde hem daha da belli olur suyun rengi symbian için durum muğlak

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten bütün nokiacılar yani nokia yeni tel alıcaklar yazı bekliyor bnim gibi

Del Rey

Del Rey

Üye
Tamam da N97 ile 5800'ı karşılaştıramazsınız ki zaten :) N97 Nokia'nın eski amiral gemisi. Birçok yeni özelliği var. Artık sadece N97 Mini kaldı 1. el piyasada.
N97 genelde bir iş telefonu olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle de QWERTY klavye ve ve vidget ekran konulmuştur. Şarjı ve bağlantı özellikleri çok daha üstündür ve otomatik donanım desteğine sahiptir. USB ile şarj her nokia'da oluyordur sanırım.

Ancak zaten şimdi 5800 güncellemeleriyle de N97'ye adım adım yaklaşıyor. En yakınını sorarsan git C5-03 al derim. Yazılımsal olarak USB Şarj, Otomatik aksesuar desteği (Walkman Kulaklığını da taksan çalışır başkasını da taksan çalışır), İnternet Radyosu (bunu çok istemişlerdi zamanında :D), N97'den yüksek hızlı işlemci (bu sayede internette gezinme hızını biz katlıyoruz :)), hoş ve ince kasa ve 5 Mp kamera üstüne 500 küsür fiyat çok uygun kılıyor. 5800 yerine C5-03 alın derim ben çok memnunum :)

Puck

Puck

Üye
N97 iyi telefon kullanmasini bilene ..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
aradaki fiyatta atla eşek kadar :ehe

• Beğen
Tepkiler: general-84

zatenosman

Üye
ben 5 ay falan 5800 kullandım sonra n97 aldım forumda yazmıslar n97 parasının hakkı degıl 5800 la aynı yahu nresı aynı ben farkettıgım ozellıklerı yazıorm sızcede aynımı ?
1. Dokunmatık genıs ekranı=5800 a 10 basar hassaslıgı ve kalıtesı
2.hafızası=32gb
3.sarj suresı=5800da dolu bataryayla 1 fılm anca ızlıyordum n97de 3 fılm..
4.ısletım sıstemı aynı ama ben n97de ne takılma gordum nede radyosunda netınde donma.
5.vıngetlı ana ekran
6.q klavye görsel.mesajları ne kadarr hızlı yazarsanız tahmın edın
7.usb den sarj olma
8.sensor hassaslıgı.
9.5 mp. Kamera
10. Donanımları otomatık tanıma.
Yanı farkettıklerım bu kadar sızcede baya fark yokmu...
:hmmm

Akadaşım iyi güzel yazmışsın sana katılıorum n95 ile 5800 da bir sürü fark var n95 hertürlü daha iyi telefon ama o farkların hepsi donanımdan kaynaklanan farklar yazılımsal farktan bahsetmek anlamsız widget demişsin 5800 fw ile widget geliyo zaten firma yapmadı diye yok deyil ya Yani yazılımsal farklara katılmıorum ama donanım hakkında çok haklısın.

Del Rey

Del Rey

Üye
Biz burada N97 ile 5800'ı karşılaştırıyoruz N95 ile 5800'ı değil :naughty:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Amaç ne yani şimdi?N8 ve Symbian^3 çıktı diye bağrı yanan 5800 cılara bir darbe daha vurmak mı?İsteyen istediğini alsın ya görevliden ya da forumdan yardım alsın ama bana kalırsa bende n97 yi isterdim tabi 5800 yerine.Ne de olsa fiyat farkı var ama parası benden çıkmıyo ki :ehe

zatenosman

Üye
rsm39

rsm39

Üye
parasına gore karsılastırma komik fiestayıda ford uretiyor gtyide asıl atla esek farkı bu

PriZm

PriZm

Üye
1. Dokunmatık genıs ekranı=5800 a 10 basar hassaslıgı ve kalıtesı---bu doğru bu konuda birşey diyemem
2.hafızası=32gb---benim 5800 dada 32 gb var:ehe
3.sarj suresı=5800da dolu bataryayla 1 fılm anca ızlıyordum n97de 3 fılm..---ben arka arkaya 4 film izledim
4.ısletım sıstemı aynı ama ben n97de ne takılma gordum nede radyosunda netınde donma.---5800 dada yok(işlemci-ram aynı)
5.vıngetlı ana ekran---C6 mod sayesinde bizdede var:d:
6.q klavye görsel.mesajları ne kadarr hızlı yazarsanız tahmın edın---bu konuda birşey diyemem gerçek klavye herzaman dokunmatikten iyidir
7.usb den sarj olma---böyle birşey varmıymış n97 de?:hmmm
8.sensor hassaslıgı.---ben Dahil bütün Modder lar saolsun böyle bir prob. yok:ehe
9.5 mp. Kamera---5mp kamera...parasını hak edecek şekilde tam 5 mp çekiyormu?:hmmm
10. Donanımları otomatık tanıma.---N97 de varsa 5800 dada vardır.

Kısacası 5800 + C6(N97)Mod = Çakma N97:ehe

oki_doki_99

Üye
fark yok mantıgı ıle bakarsak o zaman n8 ile de farkı yok farkları farkdan saymadıkdan sonra android ile de farkı yok :) alo diyor musunuz msj atıyor musunuz fark yok :D:D

Üst Alt