kim demiş n97 ile 5800 arasında fark yok. Bariz atla eşek kadar var..

Sponsorlu Bağlantılar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
kim demiş n97 ile 5800 arasında fark yok. Bariz atla eşek kadar var..
ben 5 ay falan 5800 kullandım sonra n97 aldım forumda yazmıslar n97 parasının hakkı degıl 5800 la aynı yahu nresı aynı ben farkettıgım ozellıklerı yazıorm sızcede aynımı ?
1. Dokunmatık genıs ekranı=5800 a 10 basar hassaslıgı ve kalıtesı
2.hafızası=32gb
3.sarj suresı=5800da dolu bataryayla 1 fılm anca ızlıyordum n97de 3 fılm..
4.ısletım sıstemı aynı ama ben n97de ne takılma gordum nede radyosunda netınde donma.
5.vıngetlı ana ekran
6.q klavye görsel.mesajları ne kadarr hızlı yazarsanız tahmın edın
7.usb den sarj olma
8.sensor hassaslıgı.
9.5 mp. Kamera
10. Donanımları otomatık tanıma.
Yanı farkettıklerım bu kadar sızcede baya fark yokmu...
:hmmm

flunight

Üye
yok

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten n95 ^s60v5 2.versiyon

kilisli822

kilisli822

Üye
Ya hepsi fark olsa ne yazar o fiyata androidli bi cep almak daha mantıklı değil mi?

sekolele

sekolele

Üye
bnce pek fark yok bırakta okdr olsun fıyatı zaten 1000 lira 5800 500 olsun o kdr:D

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
1 Milyar veripde symbian alanın aklında sorun vardır. 5800 Düşük bütçeli kullanıcılar için ideal telefon. Ama 1 milyara N97 almak yerine androidli bi telefon almak daha mantıklı

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
valla nokıa diorm param olsa gider n8 alırım android olmasa ne olur.. samsung alcam snra kim uğraşcak sorun sorun arkadaşta wave vaardı 1 kere düşerdi telefon uçtu hopörlor dahi gittti nokıa sağlam ve özellikleride i.

khytr89

khytr89

Üye
n97 kaldı mı ki daha piyasada (2.el piyasası hariç). c6-00 var e7 var n900 var kısacası var oğlu var :)

konyaspor104

Üye
5800 la 1 film izliyorum diye sallama ben 2 sarjda prison break 1.sezonu bitirdim.

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
bnde n97 var 3 fılm ızlıyorum 5800 da 1 fılm anca ızlıyordum dedım..

pcwolf

pcwolf

Üye
1 Milyar veripde symbian alanın aklında sorun vardır. 5800 Düşük bütçeli kullanıcılar için ideal telefon. Ama 1 milyara N97 almak yerine androidli bi telefon almak daha mantıklı

1000 tlm olunca n8 alacam ben de mi AKLINDA SORUN OLAN KİŞİ olacam şimdi??
Uyuz oluyorum şu tür yorumlara!

--------------- Ekleme ---------------

İki telefon için fark yok diyenler de gerçekten abartmış.

caglet

caglet

Üye
bn indirimli olduğundan n97 mini aldım 700-800 civarı bi fiyata ama batarya hariç çok memnunum androıd alcaktım ama hiç güzel değil bence androıdler.. ama n9 alıcam temmuzda (çıkarsa) yada iphone 5

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
nokıa. Yıllardır kullnıyrm cıhazlarını.hıc bı cıhazı bana kardes kalmadı satmak ıstedıgımde sorunsuz satım..

5800 cı

5800 cı

Üye
1 milyar n97 ye vereceğime n8 alırım onbin kat daha iyi valla

abuzerefendi

Üye
SAdece fark bunlar değil ki.

Ekran Kartı
Ram
İşlemci

hepsi de farklı. en önemlisi de 5800 ın ekranı çizilebilir iken n97 nin ekranı çizilmez...

Android işletim sistemi güzel ama ben nokiadan şaşmam. onların arızalarında telefonu çöpe atman gerekiyor. servise giden mal 3-4 aydan öncegelmiyor. hemde yapılmadan geliyor. o yüzden nokia yı tek geçerim. şu anda da N97 kadar güzel bir telefon yok. Az kaba ama özellikler çokta iyi.

PriZm

PriZm

Üye

Ekran Kartı
Ram
İşlemci

hepsi de farklı. en önemlisi de 5800 ın ekranı çizilebilir iken n97 nin ekranı çizilmez...
1)Ekran kartı 5800 da yok
2)Ram 5800&N97 de aynı 128 Mb.
3)İşlemci ikisindede aynı 434 Mhz.
tek N97 de ekran kartı&klavye&5 Mp kamera farkları var tabi detaya girmiyorum.
N97 nin ekran boyutunun büyük olması bana göre dezavantaj çünkü daha fazla şarj yer:oke:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
:bye2:
1)Ekran kartı 5800 da yok
2)Ram 5800&N97 de aynı 128 Mb.
3)İşlemci ikisindede aynı 434 Mhz.
tek N97 de ekran kartı&klavye&5 Mp kamera farkları var tabi detaya girmiyorum.
N97 nin ekran boyutunun büyük olması bana göre dezavantaj çünkü daha fazla şarj yer:oke:

ekranı büyük batarasıda büyük..

--------------- Ekleme ---------------

Ekran Kartı
Ram
İşlemci

Android işletim sistemi güzel ama ben nokiadan şaşmam. onların arızalarında telefonu çöpe atman gerekiyor. servise giden mal 3-4 aydan öncegelmiyor. hemde yapılmadan geliyor. o yüzden nokia yı tek geçerim. şu anda da N97 kadar güzel bir telefon yok. Az kaba ama özellikler çokta iyi.

unutmadan radyo vericisi var.. :D

kuvars10

Üye
Bence yazık etmişsin parana,çünkü Nokia N8'i geçtim hadi,Nokia C7 alsan bile şimdiki N97'ine bin basardı.

5800 kullanmış biri için donanım ve işletim sistemi farkının olmadığı bir telefona para vermek anlamsız geldi bana.

Kısacası küçük eşekten inmiş büyük eşeğe binmişin.Binilen şey aynı sadece büyüklüğü değişmiş.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
Bence yazık etmişsin parana,çünkü Nokia N8'i geçtim hadi,Nokia C7 alsan bile şimdiki N97'ine bin basardı.

5800 kullanmış biri için donanım ve işletim sistemi farkının olmadığı bir telefona para vermek anlamsız geldi bana.

Kısacası küçük eşekten inmiş büyük eşeğe binmişin.Binilen şey aynı sadece büyüklüğü değişmiş.

söz konusu kıyaslanmak c7 le n8 sonradan çıktı şimdilik kimse kıyaslamıo o telefonlarla ama benim dediğim şeyi anlamadın galiba n97 le 5800 aynı diorlar..:allalla:

kuvars10

Üye
Fark tabiki olacak dostum ve burada yapılan yorumlara aldırma,güle güle kullan kardeş.

Üst Alt