sen kazancan :( ben sana ne demiştim :hmmm
BYFECI Üye achambo' Alıntı: ismail 5 te kalmışsın - - - Eklendi - - - faciaa isimden kazanıyo bir kere Genişletmek için tıkla ... isim ne alaka - - - Eklendi - - - ismimde mi saçma
achambo' Alıntı: ismail 5 te kalmışsın - - - Eklendi - - - faciaa isimden kazanıyo bir kere Genişletmek için tıkla ... isim ne alaka - - - Eklendi - - - ismimde mi saçma
CABBAR Üye Aykut daha saçmasını açana kadar en saçmalarından seçmeler aşağıdaki linkte mevcuttur aykut'un dünyası - - - Eklendi - - - üşenmeden 50 sayfasını okudum ben
Aykut daha saçmasını açana kadar en saçmalarından seçmeler aşağıdaki linkte mevcuttur aykut'un dünyası - - - Eklendi - - - üşenmeden 50 sayfasını okudum ben
CABBAR Üye Faciaa01' Alıntı: Biz ismaille yarışıyoruz başkalarını napak Genişletmek için tıkla ... öyleyse seni tek geçerim
Faciaa01' Alıntı: Biz ismaille yarışıyoruz başkalarını napak Genişletmek için tıkla ... öyleyse seni tek geçerim
BYFECI Üye rabbace' Alıntı: öyleyse seni tek geçerim Genişletmek için tıkla ... benim saçmalıklarım kimsede yok
kemal21 Üye Faciaa01' Alıntı: Neden hala aynı o zaman Genişletmek için tıkla ... Bir daha kontrol edeyim öyleyse