Killer Mobile Total Recall v3.01 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

CLUBX

Üye
teşekkür ederim prgram için kurdum çalışoyor e71 de ama bip sesi devam ediyor dostum bilgine

ender_18

Üye
pro güzel daha önce kullanmıştım teşekkürler

Godfather

Godfather

Üye
saolasın

taha akkurt

Üye
slm arkadaşlar ben şu total recall yukledim ancak kod istiyor bu kod nedir bilen varmı tşk ederim

hokuspokusq

Üye
N 86 da tarihi 31.11.2007 yaptım ve yükledim mükemmel çalışıyor teşekkürler

cinliserkan

Üye
paylaşan arkadaşın emeğine sağlık gerçekten çok teşekkür ederim...

junzi

junzi

Üye
dun e71 aldım nasıl yuklıcem nasıl edıcem hıcbı fıkrım yok yardımcı olabılıcek arkadas warmı :(
telin yanında cd vermişlerdir ordan pc suit yükle sonunda da kablo bağlantısını seç ve teli pc ye bağla sonra pc ye indirdiğin dosyaları(rar dosyaysa çıkar) pc suiti yüklediysen pc sis dosyayı tanıyacaktır. sis dosyanın üstüne çift tıkla uyglamayı tele indir çıkaçak evet de sonra telden onayla ve insin. o kadar basit.pc suit içinde yükleyici var onuda kullanabilirsin.yada sürükleyip pc suit içinede bırakabilirsin.çok yol var yani.ama bunların hiç biri pc suit yüklemeden olmaz. kolay gelsin!

sonerbo

Üye
thx

cinliserkan

Üye
programı başarıyla yükledim fakat bu beep sesinin bir ayarı mı var çünkü bu sesten kurtulamıyorum...

SRCLareon

SRCLareon

Üye
programda bi gariplik war bi sesler cıkartıyor ama cozemedm saol.

bartenstein

bartenstein

Üye
Sağolasın paylaşım için ama kayıtlarda hem bip sesi hemde ses kalitesi berbat çıkıyor ve bip sesini karşı taraf bile duyabiliyor Telefonum= 6220C

ercan1111

Üye
teşekkürler.

emre-4444

emre-4444

Üye
kardeş bu parola istiyor neyapabiliriz.şimdiden teşekkürler

tırcıhasan

Üye
emeğine sağlık, süper olmuş teşekkürler

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
saol güzel

buraq85

buraq85

Üye
saol ama sinyal sesi geliyo be kardşim..

skarag

Üye
Arkadaşlar bende e 71 var yükledim çalışıyor ancak arka fonda bip sesini bir türlü engelleyemedim. Bunun programdanmı telefondanmı kaynaklandığınıda anlayamadım. Yardım lütfen

esenemrah

Üye
Teşekkür ederim.

aaaalllooooo

aaaalllooooo

Üye
arkadaşlar süresi geçmiş sertifikaları yüklemek için telefonunuzda tarihi geri alıp deneyin her süresi geçmiş dediğinde 1 yıl geri alın yüklenicektir saygılar :d:

mahoni

Üye
arkadaşım emeğine sağlık ama şubip sesinin çözümünüde sölemiş olsanız işinizi tam yapmış olursnuz okadar soran olmuş ama malesef çözüm yokk pls. bip sesi için ne yapabiliriz cevap bekliyoruz...?

Üst Alt