Killer Mobile BlackBaller v2.1.2 (Çağrı ve Mesaj Filtre Yazılımı)

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Killer Mobile BlackBaller v2.1.2 (Çağrı ve Mesaj Filtre Yazılımı)
Program, popüler çağrı ve sms filtre yazılımı. Belirlediğiniz numaraların aramasını ve mesaj çekmesini engelleyebilir veya sadece belirttiğiniz numaralardan çağrı / sms kabulunu yapabilirsiniz ..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: major3, ozcan21, marcopolo_133 ve 5 diğerleri

Hueseyin

Üye
nokia 6500 a oluyormu

gatetrans

Üye
Süper bişi ama bu yayınladığınız versiyonları kuramıyorum,imza sorunu nedeniyle,imza olayınıda ben çözemiyorum,çok karmaşık,biri oluyor diyor biri olmuyor diyor,kendi resmi sayfasından 2.1.1 indirdim,imza sormadan yükleniyor ama trial kullanabiliyorsun o da 14 gün.Bunları yükleyemiyorsun imza sorununu çözmemiş isen.Şimdi ben siteden indirdiğim gibi indirsem nasıl olsa sorun yok,biri bana ** veremezmi ?Yada ** veren programı yokmu bunların ?

farrow

Üye
Sertifika sorununun kolay bir çözümü yokmu arkadaşlar.N96 ma denedim olmadı.

reborn

Üye
daha net daha düzgün biçimde anlatılablirse daha da mutlu olacağım..emeğinizze saglık

mercek76

mercek76

Üye
Süper bişi ama bu yayınladığınız versiyonları kuramıyorum,imza sorunu nedeniyle,imza olayınıda ben çözemiyorum,çok karmaşık,biri oluyor diyor biri olmuyor diyor,kendi resmi sayfasından 2.1.1 indirdim,imza sormadan yükleniyor ama trial kullanabiliyorsun o da 14 gün.Bunları yükleyemiyorsun imza sorununu çözmemiş isen.Şimdi ben siteden indirdiğim gibi indirsem nasıl olsa sorun yok,biri bana ** veremezmi ?Yada ** veren programı yokmu bunların ?

imza veya sertifikalama sorunu bende çok yaşadaım "RootSiGN v1.0" programını kullan bi sorun çıkarmadanimza sorununu hallediyo :oke::sn:

redmad

Üye
nasıl kuruluyor nasıl kullanılıyor biri anlatsın lütfen bu konuda bilgm yok :(

evlattr

evlattr

Üye
n95 e kuracaktım sertifikahatası verdi bi çözüm bulalımyaw

vildan67

Üye
arkadasım konuyu acıp programı ekleyip calısıyor ve ya calısmayan bişi ekleyip gidiyosunuz ya acıklamasını yapın SERTİFİKA HATASI veriyorrrrrrrrrrrrr bunun için ne yapmamız lazım programmı bozuk ne anlamadım n95 telime yükleyemeiyorum sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşşün diyor yüklemiyorr bu konuda bizi aydınlatırsan seviniriz...

pitbull112233

pitbull112233

Üye
arkadasım konuyu acıp programı ekleyip calısıyor ve ya calısmayan bişi ekleyip gidiyosunuz ya acıklamasını yapın SERTİFİKA HATASI veriyorrrrrrrrrrrrr bunun için ne yapmamız lazım programmı bozuk ne anlamadım n95 telime yükleyemeiyorum sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşşün diyor yüklemiyorr bu konuda bizi aydınlatırsan seviniriz...

ekli dosyaya bakarsan kocaman UNSIGNED yazdigini gorebilirsin

vildan67

Üye
:) o dediğinden yazıyo ama arkadasım sertifika hatası olan bi programı neden bi care yada bi acıklama yapmıyosunuz ya sertifika hatası diyor programı yükleyemiyorum ve bazı arkadaslarda aynı dertten yakınıyorlar ama kimse bi cvp vermiyor anlatamadım derdimi ya kocaman o yazıyı görmedinmi diyo bi arkadasta allahım yaa :) ne insanlar var ya

pitbull112233

pitbull112233

Üye
hakkaten ne insanlar var ya
hadi biri yazmayi unutmus digeri de gormeyi unutmus.
kimse cevap vermiyor cunku herkes sıkıldı artik ayni seylerin milyon defa sorulmasindan
derdinin caresi de milyon defa konu acarak anlatildi ama sen onlari da gormuyorsun dogal olarak.
sertifika hatasi veriyorsa sertifikalandiracaksin programi.
nasil yapacagini da biraz ara bulursun

vildan67

Üye
pardon ya konuyu sizmi actınız buraya ??? ben konuyu acana programı ekleyene sormuştum!

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada arkadasım sertifika sorunu gitmiyo bu seferde güvenilmeyen sertfika diyor ya allah aşkına yardımcı olacağınıza milleti azarlıyosunuz yaa

jejOe

jejOe

Üye
Telefonunu hacklemen gerek dostum.yoksa unsigned programları yükleyezsin.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Teşekkürler...

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
yahu gıdın bır sertıfıka alın, 3 yıllık,

--------------- Ekleme ---------------

Program Sağlam Mesajda Engelliyor, Kullanıyorum, Teşekkürler

benvarya

Üye