Killer Mobile BlackBaller ( Engelleme )

Sponsorlu Bağlantılar

sekinardi

sekinardi

Üye
çok teşekkürler güzel bir paylaşım

GhostMahir

GhostMahir

Üye
nasıl kullanan warmı?

555ibrahim

Üye
6630 da kurdum çalıştı pro fakat inglizce hiçbişey anlamıyorum ve engellemeyide yapamadım
yardımcı olurmusunuz allah rızası için

mehmettorun01

Üye
arkadaşlar bu porogram nokia e 71 de çalışıyormu cvp verirseniz sevinirim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 de olurmu yahu :hmmm

bercedeniz

Üye
ya arkadaslar paylasım falan güzelde ben e71e bunu nasıl yükleyebilirim acil bi yardımcı olsanız bi tarif etseniz yaa :$

sedef08ra

Üye
e71 nokia ıcın arama ve sms engelleme nasıl yaparım

benvarya

Üye
buraya koyuyorsunuz hepsinin süresi geçmişş

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

atkr

Üye
arkadaşlar nereden indirilecek bu program

volkan1903

Üye
süresi geçmiş sertifaka dior n79 da yaaaaa

help1

Üye
e 71 için cagrı engelleme pogramı yokmu .

baktıklarımı sertıfkalandırsamda desteklenmeyıyor dıyor telefon .

sisx uzantılı çağrı engelleme programı yokmudur :(yardımlarınız beklıyorum arkadslar

fatih002

Üye
tesekkür ederim

ucheniy

Üye
Bu program bende E-51 de calisiyor. Yanliz programin 3. surumu cikmis. yeni surumu internetten buldum fakat sureli, crakli V3 surumunu bulan var mi arkadaslar?

miller21

Üye
arkadslar bn nye beceremıyrm bu msj engelllemeyı bırı detaylı anlatsa
:naughty:

grafiti82

Üye
ya cehaletimi mazur göründe, bunu indirdim ilk rar dosyasını onu telefonamı atıcam, bu işleri bilmiyorum 6300 bir telefonum var turkcel hatlı ve benim engellemem gerekn birkaç numara var nasıl yapıcam bu dosyaları indirince yardımcı olurmusunuz rica etsem, şimdiden teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 12:53:25 ---------- Yazıldı @ 11:48:19 ----------

ya cehaletimi mazur göründe, bunu indirdim ilk rar dosyasını onu telefonamı atıcam, bu işleri bilmiyorum 6300 bir telefonum var turkcel hatlı ve benim engellemem gerekn birkaç numara var nasıl yapıcam bu dosyaları indirince yardımcı olurmusunuz rica etsem, şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar c3 de engelleme varmı bulamadım varsa o telefondan alıcam hemen lütfen acil cevap bekliyorum :(

Üst Alt