Kıllar için çözüm :/

Sponsorlu Bağlantılar

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
Yahu niye jilet vurdun ? Daha kötü hale getirir ki getirmiş zaten :ehe Ağda nedir ya :D İşkence gibi olur :ehe

evet ama napıyım en kolay yolu jiletti :ehe

---------- Eklendi @ 19:13:46 ---------- Yazıldı @ 19:11:56 ----------

Hormonların gayet iyi çalışıyor daha ne istiyorsun ? Koçummm benimmmm :D:D

:kop::kop: evet ama böylede rahatsız oluyorum :D

---------- Eklendi @ 19:14:55 ---------- Yazıldı @ 19:13:46 ----------

Hamam otu araştır derim. Acısız ve kesin çözüm :)

araştırmıştım ben kötü kokuyor ve jiletle aynıymış. kullandıktan 2-3gün gün sonra daha sert daha çok çıkıyormuş.

---------- Eklendi @ 19:16:10 ---------- Yazıldı @ 19:14:55 ----------

Aqda Kokten Alir Yine Cikar Ama Sen Aldikca Seyreklesir ..

Son Gunlerde 'Epilamor' Diye Bi Tuy Dokucu Reklami Aldi Basini Gidiyor ..

Oda Aqda Gibi .. Ve 6 Seansta Kesin Cozummus ..

evet 6 seanstan sonra hiç çıkmıyormuş. ama ilerde pişman olursam naparım o var.. :ehe

---------- Eklendi @ 19:18:13 ---------- Yazıldı @ 19:16:10 ----------

5 dk da konu almış başını gıtmış :kop2:
jıletle ne ısın var senın daha 14 yasındasın. Erkek adamın bacaklarında kıl olur.
Sen yasıtlarına aldırma onlar taksın kafaya nıye bızde kıl yok dıye...

kılda keramet olsaydı....:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Millet köse olduğu için hayata küser senin dediğin şeye bak :ehe yaşın büyüdükçe boyun falanda uzar zaten. Düzgün durur merak etme :ehe

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
Kızlarda kıllara dayanamam kes hemen bacım.Ha ben kız değilim diyosan erkek adamın kıllı olur.ERkekler gittikçe kızlara benzemeye çalışıyor yaw çok acı bi durum.

erkeğim, kıza benzemekle ne alakası var ya rahatsız olan insan keserde biçerde bu kimseyi ilgilendirmez :ehe

Türe

Türe

Üye
benim de fazla gibi ama çok değil yani ben memnunum :) Aklıma izdivaç programındaki bayan geldi :ehe Aynen şunu dedi : " Döşü kıllı erkek istiyorum ! " :kop2: :naughty:

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
Millet köse olduğu için hayata küser senin dediğin şeye bak :ehe yaşın büyüdükçe boyun falanda uzar zaten. Düzgün durur merak etme :ehe

tamamda fazlada güzel durmuyor ki :ehe şimdilik makine ile kısaltsam nasıl olur ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Bari spora başla :D Spor yapmayan adamın kesmesi garip karşılanır :D Böyle yüzmeyle falan ilgilen :ehe

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
benim de fazla gibi ama çok değil yani ben memnunum :) Aklıma izdivaç programındaki bayan geldi :ehe Aynen şunu dedi : " Döşü kıllı erkek istiyorum ! " :kop2: :naughty:

hahahah bende internette bi video görmüştüm adam talibinin bacaklarında kıl var diye reddetmişti esra erolun miğdesi bulandı ikisinide kovdu :D :D
---------- Eklendi @ 19:32:42 ---------- Yazıldı @ 19:31:53 ----------

Bari spora başla :D Spor yapmayan adamın kesmesi garip karşılanır :D Böyle yüzmeyle falan ilgilen :ehe

o zaman büyük ihtimal vücut geliştirmeye giderim :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
14 yaşında ne vücut geliştirmesi yahu :D Body için ideal yaş erkekler için 21 :D Gelişimin erken durur yoksa kısacık kalırsın :D

• Beğen
Tepkiler: JUSTİNBB
JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
14 yaşında ne vücut geliştirmesi yahu :D Body için ideal yaş erkekler için 21 :D Gelişimin erken durur yoksa kısacık kalırsın :D

hanter felan kaldırmam zaten onun dışındakiler kısaltırmı boyu bilgim yok, ben hep görüyorum 14-15 yaşlarındaki çoğu kişi kızlara hava atmak için vücut geliştirmeye gidiyor :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
beden eğitimi derslerinde gösterilen klasik ısınma hareketleri yeterli şimdilik

ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
dostum bendede çok kıl var 16 yaşındayım ve hiç rahatsız değilim ya kıl hiç çıkmasaydı ne olcaktı erkekliğin sembolüdür kıl :oke:

l_s4ps1z_t4v4_l

Üye
Bak arkadasim benimde senin yasindayken bacagimda sari sari kucuk tuyler vardi ve ben yinede onlari istemiyordum cunku benim yasitimdaki hic kimsede yoktu.bende jiletle aldim .bu arada (jilet kıllari cogaltmaz,sadece cabucak cikarir.)hemen 4 gunde fln cikmaya basladilar.sonra bende hep almaya basladim ve tuylerim karardi beyaz tenli oldugum icin belli olmaya baslamisti.bende arastirdim ve killari azaltmak icin bir cozum buldum.simdi oncelikle tuylu bolgene agda yap yada epilasyon aleti ve bnzeri ile killari kokunden al.sonra aktarlarda falan oluyor.karinca yumurtasi yagi al ve onu bacaklarina surup beklet.tuylerin uzadikca tuyleri kokunden al ve 1-2 ay icinde tuylerin ya azalacak yada yok olacak.Jiletle devam etme jilet killari sadece yuzeysel alir kokten degil

Takipçi Satın Al

Üst Alt