Kilitlenen konular hakkında öneri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Kilitlenen konular hakkında öneri.
Selam sevgili forum sakinleri;

Bildiğiniz gibi yanlış açılan veya uzayan konular gerekli görüldüğünde veya kural ihlali olduğunda kilitlenir.

Konu kilitlendiğinde genelde konuyu kilitleyen görevli arkadaşımız son mesaja konu şu nedenden ötürü kilitlenmiştir tarzı bir yazı yazar ve konuyu kilitler.Bazen :locked: Smileyi kullanırlar:)

Ben diyorum ki artık yaklaşık 1,5 milyon üyesi olan bir siteyiz ve bu işi biraz daha resmileştirelim.

Şöylek;

Bu yazıyı bir sitede ilan araştırırken gördüm.Kilitlenen bir iilandaki son mesaja yazılmıştı.

Bana çok hoş göründü.Bu tarz hazır kalıplar hazırlasak ve kullansak.

örn;

maxicep.com logosu ve yanındada '' Konu daha önce açıldığından kilitlenmiştir'' tarzı bir yazı olsa(Resimdeki gibi)ve bu tarz kalıplar her kapanan konuda kullanılsa?

Hoş olmaz mı? :)

İşte 5dk lık bir uğraşla paintten yaptığım bir örnek=>

Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü

arslansem

arslansem

Üye
Güzel düşünce..Locked ikonu çok sinir bozucu olabiliyor bazen :ehe

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
:):)

SucX

SucX

Üye
Aslında olabilir güzel bi düşünce photoshoptan anlayan arkadaşlar güzel bi kalıp hazırlayabilirler
Adminlerimizin bi cevabını alalım :)

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Evet benim yaptığım öylesine bir örnekti... Nazy arkadaşımız bu kalıpları yaparsa tadından yenmez :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Hazır metinleri olusturmak açısından zahmetli çünkü her konunun kitlenme nedeni sabit olmuyor bazen biz yazacak sebep bile bulamıyoruz ama kitlenmesi gerekiyor, bazen kurallar geregi açıkca kitlenmesi gerekiyor vs. hazır taslaklar çok fazla degil ama öneri aklımın bir köşesinde kalsın, güzel ..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sabit kilitlere sabit mesajları kullanıp yine de takdiri olarak konu kilitleyebiliriz. Yani hem bu şekilde hem eski sistemle... Öyle de olabilir :hmmm

Güzel öneri :oke:

Neverex

Üye
Çok güzel öneri :yuruBu öneriye tam destek veriyorum.Yani bir kalıp değilde konu için ayrı ayrı ayrı kaılplar yani konunun özelliğine göre kalıplar oluşturulabilir. :locked: bence çok sinir bozucu bir logo ben şahsen hiç sevmiyorum.Bu önerinin gerçekleşmesin isterim.Bu konu anket haline getirilip anket sonuncuna göre bir değerlendirme yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

kanunsuz_38

kanunsuz_38

Üye
güzel düşünce bence uygulamaya alınsa hiçte fena olmaz hani paylaşım için tşkler

Candy

Candy

Üye
Bence de iyi olur , düşünce için teşekkürler :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gayet mantıklı....

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar güzel görünüyor.Son karar yönetimin... Bu konuyla ilgili bir anket açsak fena olmaz aslında..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet katılıyor :locked: bu sanki çenenizi kapatın :off: dergibi

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
cok guzel olur bencede goruntu hoslugu bakımından cok guzel onerı ozan bazılarına sebep bıle bulamıoruz dıo bu konulara sabıt bı kalıp bulunursa onlarada o kalıplar eklenebılır bence dıkkate alınacak ve uygulanabılır bı onerıdır

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Diğer arkadaşlardanda yorum bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt