Bora
Üye
Kilitlenen konular hakkında öneri.
Selam sevgili forum sakinleri;
Bildiğiniz gibi yanlış açılan veya uzayan konular gerekli görüldüğünde veya kural ihlali olduğunda kilitlenir.
Konu kilitlendiğinde genelde konuyu kilitleyen görevli arkadaşımız son mesaja konu şu nedenden ötürü kilitlenmiştir tarzı bir yazı yazar ve konuyu kilitler.Bazen
Smileyi kullanırlar
Ben diyorum ki artık yaklaşık 1,5 milyon üyesi olan bir siteyiz ve bu işi biraz daha resmileştirelim.
Şöylek;
Bu yazıyı bir sitede ilan araştırırken gördüm.Kilitlenen bir iilandaki son mesaja yazılmıştı.
Bana çok hoş göründü.Bu tarz hazır kalıplar hazırlasak ve kullansak.
örn;
maxicep.com logosu ve yanındada '' Konu daha önce açıldığından kilitlenmiştir'' tarzı bir yazı olsa(Resimdeki gibi)ve bu tarz kalıplar her kapanan konuda kullanılsa?
Hoş olmaz mı?
İşte 5dk lık bir uğraşla paintten yaptığım bir örnek=>
Değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Bildiğiniz gibi yanlış açılan veya uzayan konular gerekli görüldüğünde veya kural ihlali olduğunda kilitlenir.
Konu kilitlendiğinde genelde konuyu kilitleyen görevli arkadaşımız son mesaja konu şu nedenden ötürü kilitlenmiştir tarzı bir yazı yazar ve konuyu kilitler.Bazen
Smileyi kullanırlar
Ben diyorum ki artık yaklaşık 1,5 milyon üyesi olan bir siteyiz ve bu işi biraz daha resmileştirelim.
Şöylek;
Bu yazıyı bir sitede ilan araştırırken gördüm.Kilitlenen bir iilandaki son mesaja yazılmıştı.
Bana çok hoş göründü.Bu tarz hazır kalıplar hazırlasak ve kullansak.
örn;
maxicep.com logosu ve yanındada '' Konu daha önce açıldığından kilitlenmiştir'' tarzı bir yazı olsa(Resimdeki gibi)ve bu tarz kalıplar her kapanan konuda kullanılsa?
Hoş olmaz mı?

İşte 5dk lık bir uğraşla paintten yaptığım bir örnek=>
Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Bu öneriye tam destek veriyorum.Yani bir kalıp değilde konu için ayrı ayrı ayrı kaılplar yani konunun özelliğine göre kalıplar oluşturulabilir.
dergibi