kilit kodunu unuttum

Konu Sahibi
kilit kodunu unuttum
arkadaşlar n8 telefonunun kilit kodunu hatırlamıyorum nemesis ile denedim sürekli eror verdi nasıl bir yol önerirsiniz

one2one2

Üye
kesinlikle hard format falan atmaya kalkma garanti disi kaliyor bilgin olsun nokia shop a git

Nemesis N8'de çalışmıyor boşuna uğraşma. En kolay yolu git bir telefoncuya onlar bir programla tık diye kırıyor kodu yada forumda bu tarz programlar ve anlatımları mevcut yaparım dersen kendin yapmayı dene ama dediğim gibi 5 kağıt atarsan adama her türlü kilidini açar hiç uğraşmassın

TheORCUN

Üye
NSS değil, Phoenix ile bağla telefonu. Phone Information ya da o tarz bir şey vardı; orda çıkıyor...

distakjo

Üye
ya beyler bende kaybettim güvenlik kodunu :S ama türkiye de değilim. s60 lar için felan vardı online master code bulma. s^3 için bulamadım yabancı forumlarda felan. Yardımcı olabilecek var mı?

bende de nokia e5 var kilit kodunu unuttum nasıl kırabilirim ?

pasha14

Üye
Hard format atınca garantiden çıkacağını hiç sanmıyorum.

kesinlikle hard format falan atmaya kalkma garanti disi kaliyor bilgin olsun nokia shop a git

Nasıl garanti dışı kalıyor ? Bu kadar saçma birşey ilk kez duyuyorum.Telefonu garanti dışı bırakacak bir özelliği telefona neden koysunlar ? Ve nokia resmi sitesinde yazsınlar ?

jyan3333

Üye
kardeş phoneixle resetle ilk önce ondn sonra flasla düzelir