Kilit kodunu kırmak isteyenler [ Mcode tr ]

Sponsorlu Bağlantılar

serkansakal1907

Üye
tşk

SerdarCAN1

Üye
SELAM kardes sony ericsson telefon kilidini rast gele komuslar simdi bulamıyoruz tskler bi bakalım nasıl inecekse

kaan388

Üye
süpersin dostum harika. kafayı yiyecektim okadar program denedim hiç biri olmamıştı süpersiiinnn

asuilay

Üye
arkadaşlar ya sony ericsson benim telefonum.indirdim bu dosyayı ama telefono attığımda da pc de açtığımda da hiç bişey olmadı.biriniz bi yol gesterseniz.çok acil lazım :(

pentagon03

Üye
arkadasım benım n70 telefonum var ve telefonu acınca kılıt kodu ıstıyor dırek ben bunu nasıl kıracagım bu programla kırılıyor mu kı

COMODORE

Üye
tskederımkardesımmmm

qirL1903

qirL1903

Üye
indrdm ama hc bi ise yaramadı

burcinn

Üye
ya indirdim ama acılmıoo bi yardım edersenz mutlu edersnz valla...

ekolife

Üye
yaaa bunu kurduktan sonra tam olarak ne yapıyoruzz birisi anlatabilirmi???

beyazkus_24

Üye
yaa arkadaslar telefonuma format atıcam ama kilid kodu istiyo napmalıyım lütfen yardımcı olunn marka n73

Yurekten_Atlant

Üye
Hİç İşe Yaramadı WeRDiği NO Doğru DiiL NapmaM GeRek
ACİl YArDIm LÜTFEN.. !!!!

akrepkral61

Üye
ARKADAŞLAR ÜYE OLUP KENDİ NUMARANIZLA VEYA GÖNDERİCİ OLARAK KENDİ İSMİNİZLE VEYA HERHANGİBİR METİN YAZARAK ÜCRETSİZ SMS YOLLAMANIZ MÜMKÜN .YAPMANIZ GEREKEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP ÜYE OLMANIZ ...SİSTEM SORUNSUZ VE SÜPER...ÜSTELİK TÜRKÇE...
Git <<[/URL]

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR ÜYE OLUP KENDİ NUMARANIZLA VEYA GÖNDERİCİ OLARAK KENDİ İSMİNİZLE VEYA HERHANGİBİR METİN YAZARAK ÜCRETSİZ SMS YOLLAMANIZ MÜMKÜN .YAPMANIZ GEREKEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP ÜYE OLMANIZ ...SİSTEM SORUNSUZ VE SÜPER...ÜSTELİK TÜRKÇE...
Git <<[/URL]

ersin durmaz

Üye
ya kardeş allah rızası için yardım edin yaaww benm bi sony ericsson k750i telefonum war fabrika ayarına dönemiyorum şifre istiyo 1 aydır uraşıyom yapamadım yaw çıldıracam bu sölediğiniz programın kurulşumu ve kullaanısı hakkında bilgi verirseniz çokk sevinirim şimdiden saolun .

ronaldinho 1

Üye
çok süper bir baplaşım

khemall

Üye
ya arkadaşlar samsunglarda nasıl kullanıcaz

53kerem

Üye
gençlık ben 7610 da kılıt kodunu bılmıyorum ımea yazıyorum gelen sayıları yazıyorum ama olmuyor neden acaba bı soylermısınnız

cix6494

cix6494

Üye
ya kardeş sony ercsson için yok mu acaba çok acil lazım

gamzelii

Üye
N72 nokiya da kilid kodumu kıramadim neolursunuz yardim edin şifre giriyorum ama olmiyor şimdiden tşr

hehe123456

Üye
N72 nin kodunu kırmadı :S işe yaramadı :S bi kod veriyor ama şifre o deil hata dio

gurkan_44

Üye
saol dostum

Üst Alt