Kilit Kodu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ygtalp

Üye
    Konu Sahibi
Kilit Kodu Yardım
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar.

Nokia E63 telefonunu kullanıyorum. arkadaşlar falan kurcalamasın diye kilit kodu koymuştum baya bi kullandım sonra akşam değiştiriyim dedim başka bi şifre yaptım. yaptıktan sonra bir şey yoktu şifre doğruydu. ama sabah kalktığımda tuş kilidini açmaya çalıştığımda kilit kodu yanlış ifadesini aldım e haliyle telefon kilitlendi saatlerdir giriyorum ama doğru şifreyi emin olmama rağmen bir türlü tutturamadım. bi anlık panikle telefonu da kapattım açtığımda ise yine kilit kodu istiyordu :D yani anlycağınız yardımlarınıza muhtacım. nss denedim ama telefonu pc suite usb ile bağlayamadığım için görmüyor. :\ şimdiden teşekkürler.

---------- Eklendi 30.04.2012 @ 00:15:38 ---------- Yazıldı 29.04.2012 @ 23:48:42 ----------

Yardım edecek kimse yok mu ?

---------- Eklendi @ 00:58:07 ---------- Yazıldı @ 00:15:38 ----------

bi kişi mi post atmaz be abi maxicep dedik yazdık bi cevap alamadık

u_cosar

u_cosar

Üye
en basit yöntem phoneix ile flash atmak eğer flash ile tekrar yazılım yüklersen şifre sıfırlanır.nasıl flash atacağını modifikasyon bölümünden öğrene bilirsin ama dikkat et riskli bir işlem :) çok şükür çok defa yaptım ama başıma birşey gelmedi.

ygtalp

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için teşekkürler. ama programı ve nasıl yapacağımı biraz daha anlatırsan sevinirim. ayrıca telefonu pcye kilit kodu nedeniyle bağlayamıyorum o yüzden de görmüyor bunu da belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...