ygtalp
Üye
Kilit Kodu Yardım
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar.
Nokia E63 telefonunu kullanıyorum. arkadaşlar falan kurcalamasın diye kilit kodu koymuştum baya bi kullandım sonra akşam değiştiriyim dedim başka bi şifre yaptım. yaptıktan sonra bir şey yoktu şifre doğruydu. ama sabah kalktığımda tuş kilidini açmaya çalıştığımda kilit kodu yanlış ifadesini aldım e haliyle telefon kilitlendi saatlerdir giriyorum ama doğru şifreyi emin olmama rağmen bir türlü tutturamadım. bi anlık panikle telefonu da kapattım açtığımda ise yine kilit kodu istiyordu
yani anlycağınız yardımlarınıza muhtacım. nss denedim ama telefonu pc suite usb ile bağlayamadığım için görmüyor. :\ şimdiden teşekkürler.
---------- Eklendi 30.04.2012 @ 00:15:38 ---------- Yazıldı 29.04.2012 @ 23:48:42 ----------
Yardım edecek kimse yok mu ?
---------- Eklendi @ 00:58:07 ---------- Yazıldı @ 00:15:38 ----------
bi kişi mi post atmaz be abi maxicep dedik yazdık bi cevap alamadık
Nokia E63 telefonunu kullanıyorum. arkadaşlar falan kurcalamasın diye kilit kodu koymuştum baya bi kullandım sonra akşam değiştiriyim dedim başka bi şifre yaptım. yaptıktan sonra bir şey yoktu şifre doğruydu. ama sabah kalktığımda tuş kilidini açmaya çalıştığımda kilit kodu yanlış ifadesini aldım e haliyle telefon kilitlendi saatlerdir giriyorum ama doğru şifreyi emin olmama rağmen bir türlü tutturamadım. bi anlık panikle telefonu da kapattım açtığımda ise yine kilit kodu istiyordu
yani anlycağınız yardımlarınıza muhtacım. nss denedim ama telefonu pc suite usb ile bağlayamadığım için görmüyor. :\ şimdiden teşekkürler.---------- Eklendi 30.04.2012 @ 00:15:38 ---------- Yazıldı 29.04.2012 @ 23:48:42 ----------
Yardım edecek kimse yok mu ?
---------- Eklendi @ 00:58:07 ---------- Yazıldı @ 00:15:38 ----------
bi kişi mi post atmaz be abi maxicep dedik yazdık bi cevap alamadık
çok şükür çok defa yaptım ama başıma birşey gelmedi.