Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme ve Kırma Anlatımları by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeşim bu konuyu açalı 2 sene olmuş ama işime çok yaradı 5700 kullanıcısıyım şifreyi bi türlü kıramamıştım versiyon attm ama yne kırılmamıştı fakat sayende en fazla 5 dk da hallettim çokta başitmiş allah razı olsun ne deyim emegine saygı :oke:

fura34

Üye
ALLAH ne muradın varsa versin hoca ALLAH seni sevdüceğine kavuştursun bol şifresiz günler

redhead91

Üye
Cok sagolun bu NSS ile resetleme isi cok isime yaradi internette bakmadigim site kalmamisti imdadima siz yetistiniz paylasim ve emek icin cok tesekkurler! :oke:

hayfans

Üye
kardesim bende 3120 var birturlü telefono gormuyor pc le baglantıda eror verıyor telefon guvenlık kodu ıstedigi için baglanamıyorum

faceoffffff

Üye
yaaa hocam varyaa süper makbule geçti vaallaha da billaha da allah senden razı olsun iki gündür neler çekiyorum bi allah bilir bide ben... N73 EM de denedim işe yaradı...

tr_lord_tr

tr_lord_tr

Üye
ya kardes tel 5130 nss görmedi pc sluit çalısıo ama olmadı ancak werdiğin adresten almadım sluit i aradım nokianınkendi sitesinden indirdim ne tawsie edersin

musa76

Üye
eline saglık kardeş saol

bayrampasa93

Üye
ya guzelde arkadas usb taktigimda once kilit kodunu acin diyor zor bu is 6500 icin

resultatar93

Üye
:ağlarım:yaaa su 6500 slıde güv. kodunu nasl kırcan bi yardm edin lütfen:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: çok acil........

musty.34

Üye
ReiS ben dediqin her şeyi yaptım ama yine de oLmadı anLatım için teşekkür ederm çok qüseL oLmuş
:oke:

alkan_iletisim

Üye
reıs gercekten guzel bır proje ve anlatım ama anlamadım ben tebrıkler sana super kafa desem dogrudur kardeşım

nymp0rachel

Üye
yaa biri bna aacil bakabilirmi*

--------------- Ekleme ---------------

ya ben hepsini yapıorm snra işte tarıo bitio sonra işte c: de biyer gösterio ama dosya boş dio napabilirim

--------------- Ekleme ---------------

biri yardım etsinn lütfeen

publick87

Üye
sağol n91 e denedim oldu paylaşım için teşekkürler :D :D

mücahit5561

Üye
kodu nası kırcaz

daMaRa_3nJ3qT3

daMaRa_3nJ3qT3

Üye
YHA SUPPER BEA emegine elllerinE saglıq! bea:D

dilpeth

Üye
Çok teşekürler çok güzel anlatmışsınız

scg8

scg8

Üye
ellerine sağlık ama biraz çok uğraştırıcı

alkanaltun

alkanaltun

Üye
emeğine sağlık kardeşim ...

ibrahim856

Üye
3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Phone Info seçeneğine gelin. Daha sonra Scan deyip cihazı görmesin sağlayın. Power Mode bölümünden Local'ı seçin ve Change butonuna tıklayın.

Scan dedikten sonra ''Scan for product...Error! '' diyor .Biri yardım edebilir mi ?

niko'M

niko'M

Üye
kardeş bu pc suite yüklemeye çalışıyorm sayfa görüntülenemiyor diyo o olmadan olur mu acaba.yardım için tesekkürler şimdiden.

Üst Alt