Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme ve Kırma Anlatımları by Reis-i Eagles
Sponsorlu Bağlantılar
! AhmeT !
Üye
Dostum sana nasıl teşekkür etsem az.5700 da başarılı sonuç aldım
tr_lord_tr
Üye
ya güzel de bu son hani *#06# li yöntemde olmuyosa ya tel 5130 o nokia pc suite de benim tel orda yoq ya gözünü sevim yardım et ama anlatım güzel hll olsun.
isagunduz_55
Üye
kardeşim nokia cable driverın yüklemesi yarıda kesiliyo bi yardım et be !!
Sehzade
Üye
ellerine saglık ustad
trnos
Üye
emeğine sağlık kardeş çok zor durumdaydım çok işime yaradı SAAAOOOOLLL
piyokink
Üye
Arkadşm.. kusara baqma iş yerindeyim pc evde yazıyı kopyalamak zorundayım..Hç br sitede paylaşmayacagım emin ol..Hakkını helalL eD..
ilhami007
Üye
sağolllllllllllllllllllllll
sivaslı kurt
Üye
pc suite görsel anlatımı olsa bide cok ıyı olur..!
pek1
Üye
2.yol için usb kablosumu gerekiyor ? telefon 3120 Classic, Yardımcı olursanız Sevinirim...
fugitive_55
Üye
aga süpersin..bu arada orda sen demişsin ya çalışmayan modeller die daha doğrusu onu bi yerde görmüşssün ya o sallama heralde çünkü bn şimdi bvnde 6131 vardı onun güvenlik kodunu kırdım çok sağolasınn
MUSTAFA GULSEN
Üye
sagolsasın kardes cok basit
daredevil.darez
Üye
abi saolasIN
sevisb
Üye
tşk
JrSparrow
Üye
ohh be senden allah razı olsun kardeş ya )
gkhan35
Üye
Ya yazıyı benni göremiyorummm nerde yazıyor anlatım ?
ugur_akbaba
Üye
yaa hepsini yapıyorum nss de sol altta error yazıyor. bana yardımcı olabilecek biri var mı? simdiden teşekkurler...
lordapo
Üye
Kardeş bn tam senin dedeiğin gibi yapıyordum fakat nemesis programaı SCON FOR PRODUCT...ERROR! diyor bi bakabilirmisn
ramazan1009
Üye
cok cok saolun sonunda oldu hemde 5 dk surdu
mutlu0721
Üye
arkadaşlar nokia n70 güvenlik kilidini nasıl kırılacağını bilen varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
snoopp
Üye
ya bende kablosu yoq ama nasıl atabılırım 1110i benım tel