ya usta ben su anda is yerindeyim ama bu olayı evde denemistim (bu tip islerde becerikli olmama ragmen) nss alttaki uyarı bolumunde surekli error veriyordu cunki kablo driverde gosterdigim konum gerkli bilgiyi icermiyor uyarısı alıyordum ama bu anlattıklarını okuyunca eve gidip ilk isim bu isi bitirmek olacak gercekten faydalı olacagını umuyorum olmasada yinede boyle guzel bir anlatım icin ovguye deger yuregine saglık unutmadan konunun tarihine bakmadım insallah geri donus yaparsam sana ulasabilirim dogrumu
N70'in kilit kodunu unuttum ve telefon açılırken kodu soruyor. Programla yapmayı denedim, fakat telefon açılamadığı için bağlantı kuramıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Not: Kablo driver ı da yükledim yine aynı.
Ya ben reis-i eagles e diyecek laf bulamıyorum.Bir numarasın dediklerini yaptım ve de oldu kilit kodumu biliyordum fakat bilerek yaptım ve oldu.Gerçekten şu an ter su içindeyim local modundan çıkarana kadar geberdim telefonun usb kabloısu temasızlık yaptı tam local maddatken ama allahtana kurtardım.Kalbim küt küt atıyor şu an ama halleetttim çok sağol ben birinci yöntemi n73 te denedim ve oldu